home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Cena goriva nastavlja rast

31 Maj 2018 - 18:09 Vesti Link
pumpa

Gorivo na pumpama u Srbiji, iako je cena sirove nafte na svetskim berzama krenula silaznom putanjom, nije dobilo niže cenovnike nego se na većem broju pumpi prodaje skuplje za dinar-dva u odnosu na proteklu nedelju.

 (Dalje)Hyundai RM

Od marke Hyundai smo odavno navikli da ozbiljno radi kada nešto krene da radi. Nakon i30N koji je pobrao hvalospeve i Velostera N koji tek kreće istim putem, N odeljenje kreće u novi izazov. To bi mogao biti sportista sa motorom u sredini. Albert Biermann šef Hyundai N divizije, bivši šef BMW M odeljenja, čak ni ne krije mnogo da se radi na rasnom sportisti.

 (Dalje)

Range Rover autonomy

Kao i mnogi drugi proizvođači automobila, i Jaguar Land Rover radi na sistemima autonomne vožnje, ali, s obzirom da je ekspert za terence, ova kompanija želi da tehnologiju "vozila bez vozača" primeni na "off-road" oblast.

 (Dalje)

Hamburg diesel

Hamburg je danas postao prvi grad u Nemačkoj koji je uveo zabranu na promet vozila sa dizel motorima na pojedinim saobraćajnicama. Zabrana, koja će ostati na snazi sve dok se kvalitet vazduha u gradu ne poboljša, primenjivaće se na dve deonice ukupne dužine od 2,2 kilometra, prenosi agencija AP.

 (Dalje)

Peugeot letnja akcija

Kako bi vlasnicima Peugeot vozila vožnju tokom letnjih meseci učinio bezbednom i udobnom, ovlašćeni diler i serviser za Peugeot vozila kompanija KDD AUTO, koja se nalazi u Višnjičkoj ulici broj 53a, pokrenula je dve servisne akcije.

 (Dalje)

Edd China

Verovatno nema onoga ko ima Discovery TV program, a da pri tome nije jedanput pogledao legendarnog Mikea i Edda...

 (Dalje)

Mercedes A-Class

Nedugo posle premijere u evropskim metropolama, nova, četvrta generacija modela Mercedes-Benz A-Klasa, stigla je na srpske puteve. Infotaiment i bezbednost mogu se uporediti sa luksuznom S-Klasom

 (Dalje)

FCA Srbija KG

Oči svih 235.915 radnika Fijat Krajsler grupacije (FCA), naravno i oko 2.000 zaposlenih u Kragujevcu, uprte su u Serđa Markionea, izvršnog direktora kompanije.

 (Dalje)

Fiat Punto

Proizvođač automobila Fiat Chrysler (FCA) nakon 25 godina, zaustavlja proizvodnju uspešnog modela Punto u fabrici FCA u Melfi, u južnoj Italiji, objavili su italijanski mediji.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 ... 77 78 79  Sledeći»