home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Chyrsler 300

Za FCA sutrašnji datum 1. jun može značiti istorijsku prekretnicu. Sergio Marchionne na sutrašnjem sastanku investitorima saopštiti plan za naredne tri godine. I dok, neslužbeno, sudbina marke Fiat postaje sve jasnija, sve manje jasna je sudbina marke Chrysler. Šta više, do te mere da su glasine o gašenju Chryslera sve snažnije.

 (Dalje)Tesla Model 3

Nakon što je pre nedelju dana objavio da ne može da preporuči kupcima Model 3 zbog prevelikog zaustavnog put na testovima kočenja, američki Consumer Reports promenio je odluku posle fabričkog apdejta kojim je Tesla unapredio kočnice.

 (Dalje)


 (Dalje)

CF Moto 400GT

Kada se radio o kineskim proizvođačima motocikala, CF Moto se definitivno izdvaja po svom kredibilitetu i dizajnu.

 (Dalje)

kružni tok

Ovih dana, u Ukrajini je zabeležen nesvakidašnji incident u kojem je vozač Lade Samare bežao od policijske patrole u kružnom toku...

 (Dalje)Volkswagen e-Golf

„Car-sharing“ kompanija i Volkswagen nastavljaju saradnju, čak 325 električnih vozila isporučeno ovih dana

 (Dalje)

VIDEO: Test 2018 Mazda6

31 Maj 2018 - 08:07 Video Link


JAC iEV 50

Prodaja električnih automobila u svetu je porasla za 54 posto u 2017. godini, premašivši nivo od tri miliona vozila. To je u svom izveštaju objavila Međunarodna agencija za energetiku (IEA).

 (Dalje)

Nissan 370Z Heritage Edition

Nakon što je za modelsku godinu 2018 pretrpeo određene izmene (zatamnjena svetla, 19-inčni alu točkovi...), Nissan 370Z Coupe za modelsku godinu 2019 dobija dve nove kolor teme, standardni RearView Monitor i Sport Touring paket (kombinacija prethodnih Touring i Sport Tech paketa).

 (Dalje)

Rupert Štadler

Izvršni direktor Audija Rupert Štadler rekao je da je kriza sa dizelom još uvek aktuelno pitanje.

 (Dalje)

Smart ED

Daimler menja rukovodstvo u pokušaju da udahne novi život Smartu

Iako se maleni Smart oduvek teško uklapao u imidž brenda Daimler, već 20 godina jeste deo marke čiji fokus su premijum automobili. Samo, Smartu ide sve lošije, i nakupio je skoro četiri milijarde evra gubitaka, što je jak mnogo za jako mali automobil. U pokušaju da oživi marku, Daimler menja kompletnu rukovodeću strukturu, na čelu sa Annette Winkler koja je poslednjih osam godina bila šef Smarta. Druga krucijalana odluka je da se iz Smarta potpuno eliminišu motori sa unutrašnjim sagorevanjem i pretvori se u potpuno električnu marku.

 (Dalje)

Porsche naočare

Mehaničari Porschea počeli su da koriste pametne naočare čime se vreme popravke automobila smanjuje i do 40%.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8 ... 77 78 79  Sledeći»