home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Baterije

Kada su električni automobili u pitanju vozači su obično najviše zabrinuti u vezi sa rastojanjem koje neki model može da pređe po jednom punjenju. Moderniji automobili imaju veće kapacitete, ali je punjenje i dalje jedan od najkompleksnijih problema, budući da, iako se bitno popravilo, i dalje zahteva više vremena za punjenje nego što je potrebno da se u dizel modele natoči gorivo.

 (Dalje)Microsoft HAMS

Kompanija Majkrosoft (Microsoft), tačnije njeno odeljenje u Indiji, razvila je aplikaciju čija je namena bezbedna upotreba automobila.

 (Dalje)

Zimske gume

Prvi novembar je dan kada umesto letnjih guma vozači u Srbiji na svojim automobilima treba da imaju montirane zimske pneumatike. Bez obzira na to što vremenski uslovi još uvek ne zahtevaju ovu promenu, zimsko vreme vrlo brzo stiže, pa je savet da se na vreme izvrši zamena kako bi se izbegle gužve kod vulkanizera.

 (Dalje)

Hyundai Veloster Raptor N Concept

Posetioci SEMA sajma tjunera u Las Vegasu će moći da vide još dva tjunirana Hyundaijeva modela.

 (Dalje)

Zamena guma

Na svim vozilima od danas su obavezne zimske gume. Međutim, zbog povoljnih vremenskih prilika mnogi su odustali od zamene guma. Kod vulkanizera nema gužvi i ima dovoljno guma svih vrsta.

 (Dalje)

VIDEO: Test 2019 Audi Q8

1 Nov 2019 - 11:00 Video Link


Genesis GV70

Genesis će uskoro predstaviti svoj prvi SUV, GV80, koji će biti rival Audi Q7, BMW X5 i Mercedes-Benz GLE modelima.

 (Dalje)

Fisker Ocean

Konačno je poznato ime budućeg električnog SUV modela kompanije Fisker koji se najavljuje već duže vreme. Dakle, ovo je Fisker Ocean.

 (Dalje)

Porsche 911

Odlična vest za ljubitelje tradicionalnih rešenja: Porsche će aktuelne modele 911 Carrera S i 911 Carrera 4S uskoro ponuditi i u kombinaciji s ručnim 7-stepenim menjačem.

 (Dalje)

German Car of the Year 2020

Jedna kratka vest iz Nemačke gde je žiri sastavljen od tamošnjih specijalizovanih novinara proglasio pobednika u izboru za Nemački automobil godine 2020 ("German Car of the Year 2020").

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 ... 61 62 63 64 65 66 67  Sledeći»