home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Hadik

Specijalno za sajt „Moj svet brzine“, iz Budimpešte se javio naš dopisnik, Somborac Nenad Pozder, nekadašnji fudbaler u Srbiji, a sada trener u Madjarskoj…

 (Dalje)BMW fabrika

Bavarski proizvođač proširiće kapacitete svog najvećeg pogona u Evropi, kako bi u budućnosti mogao da pravi dovoljan broj pogonskih jedinica za svoje električne automobile.

 (Dalje)Smart EQ

Kako prenosi Beta, nemački proizvođač automobila Dajmler je saopštio da prodaje fabriku u francuskom gradu Hambahu, gde je godinama sklapan mali gradski automobil Smart.

 (Dalje)

Mercedes fabrika

Stezanje kaiša je bilo u planu, a zbog novonastale situacije stegnuće se za više rupica, piše Index.hr.

 (Dalje)

Fiat 500L

Radnici Fijat Krajsler automobili Srbija (FCA) vratiće se na posao u utorak, 7. jula, kada će biti nastavljena proizvodnja fijata 500L u dve smene.

 (Dalje)

Lauzicring

Da bi u godini pandemije održao punovažnu sezonu sa kredibilnim brojem trka, DTM organizator predvideo je održavanje tri para uzastopnih takmičarskih vikenda na istim stazama, prenosi Serbiaring.

 (Dalje)

VIDEO: Test BMW 330e

3 Jul 2020 - 18:43 Video Link


Super Kartica

Uz Super Karticu i račun veći od 2.000 dinara u Idei, Rodi i Mercatoru ovog jula dobijate OMV super vaučer, sa kojim ostvarujete dupli benefit: uštedu do 5 dinara po litru goriva ali i mogućnost zarade do još 5 bodova po litru.

 (Dalje)

Škoda Octavia RS

Podsećanja radi, Škoda je ranije ove godine već prikazala novu sportsku Octaviju RS iV sa plug-in hybrid pogonom i 245KS, što je njihov prvi elektrifikovani RS model.

 (Dalje)


 (Dalje)

Dodge Challenger SRT Super Stock

*  2021 Dodge Challenger SRT Super Stock je nazvan po Super Stock klasi vozila u drag takmičenjima, a pod haubom ima 6,2 litarski V8 motor sa kompresorom koji razvija 807KS i 959 Nm obrtnog momenta

 (Dalje)

Video: Carwow.co.uk