home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Vraća se Formula 1

3 Jul 2020 - 15:35 Sport Link
Hamilton

Najbrži cirkus na svetu se nalazi u Austriji gde će se voziti trka predstojećeg, kao i vikenda posle tog.

 (Dalje)Nastavljamo sa emitovanjem potpuno novog serijala emisije Auto Moto Show. Nedelja 16:30 na B92 TV možete pogledati novo izdanje emisije Auto Moto Show.

 (Dalje)

Alfa Romeo Giulia GTA i Antonio Đovinaci

Na Velikoj nagradi Austrije i tokom ostatka sezone, trkačko odelo Antonija Đovinacija ponosno će krasiti logo „GTAm“... Skraćenica istorijskog značaja koja označava genetski kod performansi brenda Alfa Romeo kao i tehničko partnerstvo s kompanijom Sauber Engineering.

 (Dalje)

BMW ACC

Adaptivni tempomat je tehnologija čiji dolazak u svet dvotočkaša se već dugo priprema, a tokom poslednjih nekoliko godina, nekoliko evropskih brendova je ispitivalo mogućnosti za njeno uvođenje.

 (Dalje)

Honda WR-V

Honda je u novembru 2016. godine predstavila crossover nazvan WR-V (Winsome Runabout Vehicle), napravljen na platformi tadašnje generacije modela Jazz, a koji se prodaje u Južnoj Americi i pojedinim tržištima u Aziji (uključujući i Indiju).

 (Dalje)

ISUZU D-Max Dura Challenge

Iako mnogi i dalje sumnjaju u snagu i efikasnost novog ISUZU 1,9-litarskog Ddi Blue Power motora koji pokreće aktuelnu generaciju D-Max pikapa, pomenuti agregat se nedavno još jednom dokazao na delu, ovaj put u okviru Blue Power Dura Challenge, koji je održan u Maleziji.

 (Dalje)

Kia e-Niro

Elekrični SUV Kia e-Niro dobio je nove opcije za veličinu baterije, a samim tim i autonomije, uključujući cenovno pristupačniju verziju sa baterijom od 39kWh i električnim motorom manje snage.

 (Dalje)

Nettuno Maserati

Maserati će na jesen predstaviti dugo očekivani superautomobil MC20, s kojim će se italijanski brend zatim vratiti u trke. Automobil će koristiti 3.0 V6 motor sa 630 KS.

 (Dalje)

VIDEO: Test Kia Seltos

3 Jul 2020 - 08:00 Video Link

 (Dalje)

Baojun E300

Nakon modela E100 i E200, kineski Baojun je pripremio još dva električna gradska vozila.

 (Dalje)