home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA

Uprkos padu prodaje i GM-ovoj odluci da proda Hummer, ovaj brend će sledećeg meseca na SEMA salonu tjunera u Las Vegasu imati tri premijere na bazi svog najmanjeg modela H3: prvi je H3T Weekend Warrior, drugi H3 X Concept i na kraju H3 Alpha Project Trailhugger.

Na prvoj slici je H3T Weekend Warrior, koji se u odnosu na standardni H3T razlikuje po jačem 5,3 litarskom V8 motoru (plus od 52kW/70KS), bogatijoj opremi, novom izduvnom sistemu i modifikovanom ogibljenju. Novi su i točkovi od 20 inča sa BFGoodrich Baja T/A gumama, Baja Orange Metallic boja, off-road svetla napred i na krovu, kabina u crnoj koži i dodatak u vidu motocikla KTM  450 SX-F.

H3 X Concept (druga slika) se bazira na standardnom modelu H3 Alpha, uz dodatak novih alu točkova od 18 inča sa gumama za sve terene, diskretnim estetskim detaljima (uključujući i hromirani poklopac rezervoara), Canyon Metallic bojom, prednjim grilom u boji karoserije, crnom kožom na sedištima, ručici menjača, naslonu za ruke, kao i posebnim patosnicama i DVD sistemom za zabavu u naslonima za glavu. Pod haubom se krije 5,3 litarski V8 agregat sa 224kW/305KS i 434 Nm obrtnog momenta u paru sa četvorostepenom automatskom transmisijom. 

Treći Hummer H3 za SEMA salon je nastao u saradnji sa Four Wheeler Magazinom, a nazvan je Project Trailhugger. Sem crvene boje karoserije i crnih točkova, ovaj H3 raspolaže i modifikovanim ogibljenjem, 16-inčnim Simulock aluminijumskim točkovima sa BFGoodrich Mud-Terrain T/A KM2 gumama, svetlima na krovu i Gobi Stealth krovnim nosačima za svu neophodnu opremu.čitanja : 1087Komentari