home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Renault Hippie Caviar Motel

Renault za septembar najavljuje novi koncept Hippie Caviar Motel, baziran na novoj generaciji Kangooa E-Tech Electric.

Hippie Caviar Motel je modifikovani kombi dizajniran da ponudi iskustvo slično onom u hotelu sa 5 zvezdica. Sklonište za 'entuzijaste avanture i sporta', uključuje mnogo pametnih prostora dizajniranih za smeštaj opreme.

Renault Hippie Caviar Motel

Krov ima nosač za držanje skija, dok se veliki panoramski krov može koristiti za gledanje zvezda dok ležite u krevetu za jednu osobu koji se preklapa sa zadnje klupe vozila.

Novi koncept automobil je dizajniran da prikaže neke od najnovijih Renaultovih tehnika proizvodnje sa niskim emisijama, uključujući police i podove koji su napravljeni od recikliranih guma i plute.

Renault Hippie Caviar Motel

Budući da se bazira na najnovijem Renaultu Kangoo E-Tech Electric, Hippie Caviar Motel može da isporuči do 285 km dometa, dok se 170 km punjenja može dodati za samo 30 minuta.

Vozilo raspolaže sa 120KS, dok su baterije od 45 kWh.

Renault Hippie Caviar Motel

Verovatno je da će izložbeni automobil takođe koristiti iste tehnologiju i opremu sa Kangooa, uključujući grejana prednja sedišta, zajedno sa ekranom osetljivim na dodir od osam inča sa Apple CarPlay-om i Android Auto-om.

Renault Hippie Caviar Motel

Renault će predstaviti Hippie Caviar Motel na IAA Transportation sajmu u Hanoveru 19. septembra, a francuski proizvođač tek treba da potvrdi da li će Hipi Caviar Motel možda na kraju ući i u serijsku proizvodnju.

Ivan Mitić – Autoblog.rsčitanja : 624Komentari