home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Kao što su brojni posetioci ovogodišnjeg sajma automobila u Beogradu mogli i primetiti, Halu 3 koja je po običaju rezervisana za Daimlerove automobilske brendove okupirao je i mali Smart.

Iako tri malena automobila nisu mogla uzeti veliku površinu ove hale, njihovo prisustvo je veoma bitno za firmu Mercedes Benz Srbija i Crna Gora, kao i za domaće tržište. Prisustvom novinara iz dve možda najbitnije zemlje za Smartov plasman, Italije (najveće tržište) i Grčke (najbrže rastuće tržište), koji su malenim vozilima prevalili put do Beograda, domaći uvoznik je ozvaničio početak prodaje Smart mikroautomobila na srpskom tlu.

U ponudi će biti svi modeli iz ove nemačke fabrike, a ona se zapravo bazira na samo jednom modelu. Iako je fabrika do sada imala izleta sa Roadster, Coupe i ForFour modelima, gama se sada bazira samo na varijacijama osnovnog ForTwo Smarta. Njega možete naručiti u nekoliko izvedbi i linija opreme, kao što su Pure, Pulse, Passion i sportski BRABUS. Pored standardnog modela, tu je i Cabrio sa platnenim krovom, idealan za letnje uslove i gradsku vrevu. Osnovni model će na našem tržištu sa porezom koštati 9.990 evra, a dilerska i servisna mreža će se bazirati na već postojećim Mercedes-ovim punktovima u našoj zemlji. Smart, kao deo Daimlerove grupacije, ima i sve propisane standarde kvaliteta, bezbednosti i nivo usluge ravnopravno sa svim drugim vozilima iz ove grupe

Preuzeto sa : Speed-industry.comčitanja : 3054Komentari