home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Pripremili smo za Vas specijalnu ponudu za kupovinu restilizovane Honde Accord, kao i posebne pogodnosti za održavanje vozila u našem ovlašćenom servisu.

Specijalna ponuda obuhvata:

• Mogućnost kupovine po principu zamene stare Honde za novu uz 3-8 % popusta. Takođe, u centru korišćenih vozila, može se zameniti vozilo bilo koje marke.

• Besplatna procena vrednosti Vaših Hondi od strane akreditovanog Honda tima

• Mogućnost sklapanja ugovora o održavanju vozila koji će se bazirati na posebnim uslovima i tretmanu

- Popusti na usluge i dodatnu opremu do 15%

- Dostupnost zamenskog vozila

Da li ste znali da uz svaku Hondu dobijate i potpunu opuštenost na putu, Honda Assistence, pomoć na putu 24h, u trajanju od 3 godine?

Da li ste znali da je održavanje Honde povoljnije u poređenju sa održavanjem brojnih automobilskih marki niže klase?

Da li ste znali da garancija na automobile iznosi 3 godine ili 100.000 pređenih kilometara? Pored toga, na koroziju konstrukcije dajemo garanciju od 12 godina.

Honda automobili važe za automobile sa najvišom pouzdanošću, automobile koji provode najmanje vremena u servisu i najmanje se kvare. Osim toga, Honde, važe za automobile kojima vrednost sporo opada tokom eksploatacije i koji se, zbog toga, nalaze među najpoželjnijim „polovnjacima“. Honda Accord je i zvanično proglašena za automobil sa najvećom rezidualnom vrednošću*, tj. za automobil sa najvišom vrednošću nakon 5 godina korišćenja.

*istraživanje Kelley Blue Book's kbb.com

PR Delta Automoto


čitanja : 2249Komentari