home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Za vlasnike modela Logan i Sandero iz programa Dacia, koji još nisu kupili „zimsku obuću“ za svoje automobile, Hit Auto je pripremio posebne, snižene cene pneumatika i kompletnih točkova – pneumatika sa naplacima („felnama“). Na akcijskom popustu su Tigrovi pneumatici Wintera 185/65 R 15: za dva pneumatika (što su česti zahtevi kupca) je potrebno 10.999, a za četiri samo 21.199 dinara, sa PDV-om.

Atraktivne su i cene kompleta, pa tako dva točka (naplatak + pomenuti Tigar pneumatik) koštaju 23.699, a sva četiri samo 44.799 dinara sa PDV-om.

U servisima Hit Auta, na Starom sajmištu i na Vidikovcu, ulica Prvoboraca 41, zamena „letnje obuće“ zimskom, odnosno zamena četiri pneumatika sa balansiranjem točkova košta 1.152 dinara, što je takođe povoljna cena za ovu vrstu usluge.

Iz Hit Auta podsećaju vlasnike da je od 1. novembra zakonom propisana obavezna upotreba „zimskih“ pneumatika, ako su na kolovozu sneg ili led, ali im preporučuju da na točkovima svakako imaju sve četiri zimske „gume“ – bez obzira na vremenske prilike, jer na temperaturama ispod 7 stepeni po Celzijusu „letnji“ pneumatik ima mnogo slabije prianjanje za podlogu od „zimskog“.

Takođe, podsećaju vlasnike drugih Dacia i modela iz programa Renault i Nissan da i za njih na lageru imaju pneumatika i čelične naplatke po izuzetno povoljnim cenama. Više informacija se može dobiti pozivom telefonskih brojeva 011/20 18 011 ili 011/20 18 012.

PR Hit Autočitanja : 1255Komentari