home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Astra Selection od 12.900€ & Insignia base benzin od 16.600€.

Razmišljate o Astri? Na pravom ste mestu. Preko 11 miliona kupaca je već izabralo svoju. To je čini izuzetno uspešnom, a ističe i njen neprolazni šarm. Dobitnu kombinaciju stila, kvaliteta i praktičnosti mnogi pokušavaju da imitiraju, ali malo njih – ako uopšte postoje – može da ponudi isti široki izbor stilova karoserije, motora, izbora goriva i stalnih tehničkih i tehnoloških inovacija. Astru možete da dobijete u kakvoj god želite konfiguraciji. Zbog toga je to Vaša Astra, a to je i veoma važan činilac dugoročnog uspeha.

Astra Selection Benzin sada već od 12.900€. Poručite kod Vašeg Dilera. Standardna oprema u nivou Selection podrazumeva: Klima uređaj sa filterom čestica, Radio CD 300 MP3 sa trostrukim info ekranom, Elektro podesivi retrovizori sa grejačima, Ručke na vratima u boji karoserije, Hromirana prednja svetla, Električne podizače prednjih stakala, Električno daljinsko zaključavanje vrata, Servo upravljanje osetljivo na brzinu, ABS, ESP, Sklopivi pod u prtljažniku (Sports Tourer), Prednje i bočne vazdušne jastuke.

Voziti novu Opel Insigniu znači znati šta definiše izuzetan automobil. Revolucionaran sistem interfejsa transformiše način na koji vi i vaš automobil komunicirate. Info-zabavne opcije sa mogućnošću prilagođavanja, kontrolisane preko table osetljive na dodir stvara potpuni nastavak vašeg digitalnog sveta, uz obezbeđenje kvalitetno utrošenog vremena od trenutka kada zatvorite vrata. A to je tek početak. Nova Insignia vodi vozača u nove teritorije pomoću najboljeg koeficijenta otpora na svetu, sofisticiranih sistema pomoći, raskošne opreme i prefinjene vožnje i odziva karakterističnih za nemački inženjering. Ali ne očekujemo da nam verujete tek tako. Znaćete zasigurno kada sami obavite probnu vožnju.

Insignia Base Benzin od sada već od 16.600€, a u Dizel varijanti već od 18.750€. Standardna oprema u nivou Base podrazumeva: Klima uređaj, Radio CD300 sa trostrukim info ekranom, Prednji (vozač i suvozač), bočni i zavesasti vazdušni jastuci, Električno podešavanje visine sedišta na strani vozača, Prednji električni podizači stakala, Elektro podesivi retrovizori sa grejačima, Daljinsko zaključavanje vrata, Putni računar, Naslon za ruke (napred), ABS, ESP, Zatamnjena stakla, Daljinsko otvaranje vrata prtljažnika (4 vrata).

U nivou ‘PREMIUM’, Opel obezbeđuje dodatnu garanciju na standardnu proizvođačku (2 godine i neograničena kilometraža) koja podrazumeva dodatne 2 godine ili 120.000 km do ispunjenja prvog od dva uslova. Kupac se može pre kupovine upoznati sa uslovima garancije ili putem http://www.opel.rs/garancija.html

** Navedene cene su preporučena maloprodajna cena.

Opel Produžena Pomoć na Putu

Opel nudi 4 godine Pomoći na Putu, primenjive u slučaju vozila prema Opel FlexCare Certifkatu.

Za više informacija, kontaktirajte ovlašćene Opel Partnere.čitanja : 773Komentari