home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Prateći najnovije trendove u auto industriji, CITROËN po običaju ide korak napred, pa je  ulepšao svoj sajt www.citroen.rs i olakšao ga za korišćenje svim zainteresovanim posetiocima.

Naslovna strana dobila je osvežen izgled, pa je pretraga putničkih i komercijalnih vozila, akcija, servisa, novosti, prodajnih mesta ili zakazivanje test vožnje i dobijanje brošura i cenovnika postalo transparentnije i jednostavnije.

Podsetimo da CITROËN ima konstantan rast prodaje putničkog i komercijalnog programa na našem tržištu, nudeći veoma konkurentne cene i uslove nabavke za vozila. Pored toga servisiranje vozila u zvaničnim servisima ili nabavka originalnih rezervnih delova po veoma pristupačnim cenama i uz česte akcijske ponude postao je sinonim sigurnosti za sve vozače CITROËN vozila u našoj zemlji.

Salon uvoznika Avtonova KAB nalazi se u Radničkoj 22, a saloni dilerske mreže u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Čačku i Bačkoj Topoli gde takođe može da se pogleda ponuda putničkog i komercijalnog programa, da se zakaže servisiranje ili obavi nabavka originalnih rezervnih delova.

PR saopštenje – Avtonova KABčitanja : 367Komentari

Web site im do sada sigurno nije bio najbolji u Srbiji, bilo je tu nekih manjkavosti koje su meni smetale (npr. nigde na sajtu nema specifikacija za ubrzanje i maksimalnu brzinu za modele koje sam u više navrata gledao (G. Picasso i Picasso), a često nije bilo ni samih cena), ali, sajt Citroëna za Srbiju sigurno nije bio najgori sajt ili najteži za snalaženje (od onih koje pratim). Npr, aktuelni sajt Renoa je meni jedan od lakših za snalaženje, a sajt Pežoa mi baš kida živce nelogičnostima. Naravno, teško je pomenuti baš sve sajtove sa debilnim rešenjima, a baš ih ima.

Autor moron 18 Avg 2017, 19:48