home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Po podacima koje objavljuje CUBE*, u Srbiji su u septembru prodata 1.774 nova vozila, od čega 1.428 putničkih i 346 lakih komercijalnih vozila.

Naprodavanija marka u septembru je bio Fiat sa 307 plasiranih vozila, dok je na drugom mestu Škoda sa 208 prodatih vozila.

Za prvih devet meseci 2017. u Srbiji je prodato 20.358 novih vozila, a kompletne tabele sa prodajom po markama pogledajte na sajtu Cube.rs

Ivan Mitić – Autoblog.rs

Foto: arhiva Autoblog.rs

* kompanija CUBE je zvaničan partner Srpske asocijacija uvoznika vozila i delova koji vrši prikupljanje i obradu podataka o novoregistrovanim putničkim i lakim dostavnim vozilima na mesečnom nivou. Izveštaji kompanije CUBE baziraju se na zvaničnim podacima MUP-a Republike Srbije i ujedno predstavljaju najpreciznije i vozilima u Srbiji.čitanja : 471Komentari

Zasto stalno ponavljati ovu tragicnu statistiku???

Autor Fordovac 17 Okt 2017, 16:11

Koliko je prodato FIAT-a 500l ovog meseca na domacem trzistu?
Sama cinjenica da se vise ne objavljuje taj podatak govori o tome koliko ljudi cene domaci FIAT. Neka drzava nadje partnera za Zastavu koji ce od srpske auto-industrije napraviti cesku auto-industriju na Balkanu posto postalo je smesno i zamorno gledati sve vecu propast.

Autor Zastava 17 Okt 2017, 17:44