home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Počelo je premijerno prikazivanje nove luksuzne limuzine kuće Audi, modela A8, širom Srbije.

U okviru proslave jubileja, 10 godina postojanja i rada AC Manik iz Čačka, sinoć je u tom gradu prvi put široj javnosti predstavljena nova generacija modela Audi A8. U pitanju limuzina iz premijum segmenta koja, pored novog dizajna, nudi i brojne tehnološke inovacije, među kojima su različite funkcije autonomne vožnje gde vozač postaje putnik.

Prethodno je užem krugu potencijalnih kupaca novitet iz Ingolštata predstavljen u salonu Porsche Beograd-Ada, a nakon pojavljivanja u Čačku, automobil sa kojim Audi redefiniše slogan “napredovanje kroz tehniku” biće prikazan i u Nišu, kod dilera Bros Auto, pa potom ponovo u Beogradu, u salonu Autokomerc centar aerodrom.

Finale premijernog upoznavanja domaće javnosti sa luksuznom krstaricom marke Audi, biće na Sajmu automobila u Novom Sadu, od 25. do 30. oktobra, gde će štand kuće Porsche Novi Sad krasiti upravo novi A8 u verziji sa produženim međuosovinskim rastojanjem.

Prodaja modela Audi A8 na našem tržištu počinje u decembru, a dodatne informacije u vezi automobila, opreme i cena dostupne su prilikom posete nekom od dilera ove marke u Srbiji.

Izvor: Topspeed.telegraf.rsčitanja : 839Komentari