home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
ssangyong rexton

Na predstojećem sajmu automobila BG Car Show, Adriatic Auto, novi uvoznik i distributer vozila marke SsanYong za Srbiju predstaviće njihova vozila na štandu u Hali 4 beogradskog sajma.

ssangyong rexton

Od onoga što nam je Adriatic Auto spremio za sajam, pre svega izdvajamo premijerno prikazivanje modela Rexton na tržištu Srbije. Novi model Rexton, nasledio je dobru reputaciju svog prethodnika. Karoserija automobila je montirana na novi koncept šasije kvadratnog poprečnog preseka, koja blokira veći deo buke nastale od površine puta ili motora. Šasija je specijalno projektovana da smanji mogućnost povređivanja putnika u slučaju sudara.

ssangyong rexton

Legura čelika visoke gustine i visoke zatezne čvrstoće čini 81,7% ukupne količine čelika upotrebljenog za izradu karoserije vozila. Time je obezbeđena superiorna čvrstina, zaštita od deformacija prilikom sudara i maksimalno povećana bezbednost prostora u kabini.

ssangyong rexton

Rexton pokreće dizel motor radne zapremine 2.2 litara, karakteriše ga poboljšano nezavisno zadnje oslanjanje, koje pruža superiorno upravljanje i kvalitet vožnje. Obično se vozi sa pogonom na zadnjim točkovima, što poboljšava stabilnost upravljanja pomoću optimizacije raspodele mase. Vozač po potrebi može slobodno da izabere jedan od dva pogona vožnje na četiri točka. Rexton može da vuče teret do 3 tone, što je najviše u ovoj klasi SUV-a.

ssangyong rexton

Izloženi su i modeli iz segmenta kompaktnih SUV vozila, Tivoli i XLV, visoko kvalitetne izrade i sa bogatim paketima opreme.

ssangyong tivoli

U saradnji sa Credit Agricole bankom obezbeđeni su krediti za finansiranje vozila uz minimalno učešće u iznosu od 30% od vrednosti vozila, rokom otplate 6 do 60 meseci i kamatnom stopom 3,99%.

ssangyong xlv

Takođe u saradnji sa OTP Lizingom obezbeđeni su sajamski uslovi za finansiranje vozila putem lizinga sa minimalnim učešćem od 20% od vrednosti vozila, rokom otplate do 60 meseci i kamatnom stopom 2,40%. Sajamski uslovi važe do kraja marta ili do isteka zaliha.

ssangyong xlv

Posetioci se na sajamskom štandu mogu prijaviti za test vožnju koja će nakon BG Car Show biti održana na atraktivnoj lokaciji u Beogradu.

PR saopštenje

Foto: arhiva Autoblog.rsčitanja : 336Komentari