home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Range Rover Sport

Kompanija British Motors objavila je nikad povoljniju ponudu za popularni Land Rover, model Range Rover Sport. U ovoj nikad boljoj ponudi je model Range Rover Sport po ceni od 72.990 eur, u ograničenoj količini za isporuku odmah.

Nikad bolja ponuda

Model Range Rover Sport u ponudi je u bogatom paketu opreme koja uključuje aluminijumske flene 21“ “5007” Style, pokretni panoramski krov, električno sklapanje retrovizora, zatamljena stakla, dupli touch screen monitor, elektro otvaranje/zatvaranje prtljažnika, navigacioni sistem, kameru za vožnju unazad.

Standardna oprema uključuje vrhunske sigurnosne sisteme, kao i dekorativne elemente u unutrašnjosti koji čine ovu ponudu potpunom nikad boljom.

Unutrašnjost je komforna i ergonomski podešena vozaču. Zabavne sadržaje kontroliše moćni InControl Touch Pro sistem, koji u sinergiji sa vrhunskim britanskim brendom audio uređaja Meridian u Surround sistemu, pruža neponovljiv doživljaj.

Sa klirensom od čak 278 mm i vrhunskim oslanjanjem, varijabilne simetrije, sa stalnim 4x4 pogonom, ovaj punokrvni predstavnik Land Rover luksuzne terenske porodice, omogućava udobnu i sigurnu vožnju kako u gradu i na dugim putovanjima, tako i po nepristupačnim terenima.

Izvor: Britishmotors.rsčitanja : 725Komentari