home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Isuzu D-Max

Pred vama je potpuno nova, treća generacija D-Max pikapa – najnovijeg i najbezbednijeg pikapa na tržištu Evrope. Novi D-Max nasleđuje dosadašnji, izuzetno uspešan i popularan model, koji je na tržištu Srbije 2019. i 2020. osvojio titulu najprodavanijeg pikapa u klasi.

Dobrodošli u budućnost! Od najmodernije tehnologije, do robusnosti i pouzdanosti, novi D-Max je sposobniji za izazove nego ikada pre. Konstruisana kako bi se uhvatila u koštac sa najtežim uslovima, nova generacija pikapa pruža i uzornu bezbednost, potvrđenu sa 5 zvezdica na Euro NCAP testu. Bilo da ga koristite na putu, u off-road avanturama, za posao ili zabavu, novi D-Max je tu da ispuni svaku vašu želju.

Isuzu D-Max

NAJMODERNIJA TEHNOLOGIJA

Potpuno novi Iuzu D-Max raspolaže čitavim spektrom najnaprednijih tehnoloških rešenja, implementiranim kako bi vaš život učinili jednostavnijim – bilo da su u pitanju sistemi asistencije prilikom vožnje, uređaji koji vam omogućavaju lakše parkiranje ili infotainment sistem koji pruža mogućnost bežičnog povezivanja vašeg “pametnog” telefona putem Android Auto ili Apple CarPlay softvera.

Isuzu D-Max

SNAGA I EFIKASNOST KOJU TRAŽITE

Isuzu D-Max pokreće 1,9-litarski turbo dizel motor od 164 konjske snage i 360 Nm obrtnog momenta, uz koji se isporučuje kako 6-stepena manuelna transmisija, tako i 6-stepeni automatski menjač. Implementacijom napredne Isuzu common-rail dizel tehnologije, postignuta je optimalna iskorišćenost agregata uz uzornu ekonomičnost. Krajnji rezultat jesu odlične performanse i najveća vučna nosivost, bez potrebe da non-stop posećujete benzinske stanice.

VUČNA SILA OD 3500 KG

Novi Isuzu D-Max je konstruisan da bude prava radna mašina, čak i u najluksuznijem paketu opreme. Možete napuniti tovarni prostor prtljagom, opremom, zakačiti kamp-prikolicu ili prikolicu na kojoj se nalazi čamac ili drugo vozilo – uopšte nije bitno. Sa čak 3500 kilograma vučne sile, prava kamionska šasija novog D-Max pikapa pruža vam mogućnost da vučete gotovo sve što vam padne napamet.

Isuzu D-Max

PRIVLAČI POGLEDE GDE GOD DA SE NAĐETE

Potpuno novi Isuzu D-Max kombinuje u sebi dozu robusnosti i moderne, urbane harizme. Bilo da ste na gradilištu, vozite kroz grad ili uživate u off-road avanturama, novi D-Max, sa svojim modernim linijama, prosto je nemoguće ne primetiti.

SPOLJAŠNJOST

Novi Isuzu D-Max diže lestvicu kada je reč o dizajnu na jedan sasvim novi nivo zahvaljujući čitavom spektru novih dizajnerskih rešenja i elemenata koji mu pomažu da se izdvoji iz mase, istovremeno pružajući vrhunsku funkcionalnost i praktičnost koja će vam znatno olakšati život.         

ENTERIJER

Unutrašnjost novog D-Max je iznenađujuće prostrana. Dizajnirana kako u cilju udobnosti, tako i jednostavnog rukovanja, kabinu karakteriše i smanjena količina buke, udobnija sedišta kao i više prostora za kolena putnika na zadnjoj klupi.     

Izvor: Isuzu.co.rs

Cenovnik za D-Max Single Cab

Cenovnik za D-Max Space Cab

Cenovnik za D-Max Crew Cabčitanja : 723Komentari