home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Podariti novo lice Versysu 650, a isto ne učiniti sa njegovom litarskom verzijom jednostavno nema smisla. Kawasaki je zato obnovio i Versys 1000 koji je sada takođe vizuelno približen ostatku Kawasakijeve game.

Polivalentni primerak sa kojim je već godinama Kawasaki trn u oku Triumphu, BMW-u i Ducatiju više ne karakteriše izgled koji ste jednostavno morali da volite da biste vozili Versys, već je lice ovog motocikla dobilo izgled sa kojim se mnogi mogu bez problema poistovetiti.

Uz prednju masku sa dvostrukim svetlosnim sklopovima, Versys 1000 je dobio i niz tehničkih promena. Tu je sada čvršči okvir koji je ojačan kako bi Versys mogao da ponese više prtljaga. Uz ojačanu konstrukciju Versys 1000 donosi oslanjanje sa dužim hodom, a 17-inčni točkovi su dobili nove Bridgestone T30s pneumatike. Sa novim licem došao je i novi vetrobran zahvaljujući kome vozač ima bolju zaštitu od vetra.

Njegov redni četvorocilindraš zapremine 1.043 ccm je ostao isti, ali je sada spojen na drugačije kvačilo. Ono što je i dalje standardno na Versysu 1000 jeste ABS i traction control sa kojima je ovaj motocikl bio dostupan i ranije.

Izvor: Automotoportal.hr

Foto: Kawasakičitanja : 662Komentari