home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Suzuki GSX-S1000

4 Okt 2014 - 09:30 Motociklizam Link

Novi modeli su ono što je potrebno Suzukiju. Brend koji se sa problemima bori već godinama do sada se bazirao samo na recikliranje postojećeg. Novi GSX-S1000 nije takav slučaj jer je društvo iz Hamamatsua za njega pripremilo potpuno novi okvir i izgled koji do sada nije odlikovao njegove motocikle.

Treba nekako potrošiti sve te komponente koje čine aktuelnu generaciju Suzukijevog superbike dvotočkaša. Suzuki je pronašao način za to bez da nam i dalje servira jedan te isti motocikl iz godine u godinu. Rešenje je novi naked GSX-S1000 koji je na sebe preuzeo većinu te tehnologije. Nov je doduše okvir skrojen samo za ovaj naked, a novost je i traction control koji nećete naći na superbike primerku.

Svojim performansama novi GSX-S1000 možda neće moći konkurisati onome što nude drugi brendovi, ali cena bi mogla da bude ono što će privući kupce. Budući da GSX-S1000 nije ponuđen sa poslednjim tehnološkim rešenjima kada je oslanjanje u pitanju, a i ABS dolazi kao doplata, cena bi definitivno mogla da bude konkurentna.

Izvor: Automotoportal.hr

Foto: Suzukičitanja : 690Komentari