home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA


Lacama, debitantski model italijanske kompanije Volt, definitivno nije među najlepšim mašinama koje smo iakda videli, ali je vredan hvale, jer je italijanski brend definitivno napravio mašinu koja ostavlja utisak, a pritom ide na struju.

Volt Lacama se na izuzetan način nosi s jednim od najvećih dizajnerskih problema koje proizvođači imaju s motociklima na struju, a to je kako uklopiti masivne baterije u stilski izgled dvotočkaša.

Tu je i korak dalje, jer Volt nudi Lacamu u nekoliko različitih verzija, koje uključuju café racer, scrambler i roadster. 

Agregat Lacame nudi 94 KS i 206,7 Nm obrtnog momenta, što motociklu teškom 245 kilograma nudi sasvim solidne performanse. Uz to, tu je i dosta savremene tehnologije poput kompletne TFT instrument table koja uključuje integraciju GPS i pametnog telefona.

Svaki motocikl se radi prema potrebama vlasnika, uz Öhlins ogibljenje, Brembo kočnice i cenu od oko 35.000 evra.

Lacama će biti dostupna u Evropi i Severnoj Americi, ali još uvek nije sigurno kada će preko bare. Za sada, sigurno je da će dobro biti primljenje među ljubiteljima modela na struju, a za sve ostalo – vreme će pokazati.

Izvor: Moto-berza.comčitanja : 382Komentari