home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Sećate li se Hondinog 150SS Racer koncepta? Stiže nam proizvodna verzija koja izgleda gotovo isto kao originalna studija.

Prvobitno predstavljen na sajmu u Bangkoku, marta ove godine, 150SS Racer nije odmah izgledao kao kandidat za traku.

Felne od ugljeničnih vlakana, zadnja kamera i angularni stil više su izgledali kao karakteristike za privlačenje pažnje, a ne za proizvodnju. Svejedno, stigla je proizvodna verzija, doduše bez nekih ekstremnijih elemenata. Upoznajte novi CB150R!

Motocikl je namenjen azijskom tržištu i teško da ćemo ga videti u Evropi, ali nas je privukao njegov stilski izgled koji podseća na evropske koncepte poput CB4 i prošlogodišnjeg CB1100 TR. Upravo zbog toga, mogao bi da nam pokaže kako bi izgledale proizvodne verzije ta dva koncepta.

Pokreće ga DOHC agregat zapremine 150 kubika, s vodenim hlađenjem, uz šestostepeni prenos, dok motocikl ispunjava Euro4 emisioni standard. Njegova 41-milimetarska USD viljuška potiče s X-ADV modela, kao i prednja kočnica. Sva svetla su LED.

U osnovnoj formi, motocikl će na Tajlandu koštati nešto preko 2.500 evra, dok je ABS verzija oko 2.800 evra. Honda planira i Street Cafe verziju, koja će biti ograničena na 500 primeraka i koštaće oko 3.500 evra. Još jedna limitirana serija biće Scramble Cafe i za nju će biti potrebno izdvojiti 3.000 evra. Honda je za oktobar najavila i Moriwaki specijalnu seriju

Izvor: Moto-berza.com

Foto: Hondačitanja : 192Komentari