home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Yamaha je otkrila jedan od svojih prvih modela za 2018. godinu - osveženu verziju svog popularnog X-MAX 125 skutera.

Reč je dvotočkašu koji je od 2006. godine prodat u više od 140.000 primeraka.

Za 2018, X-MAX donosi jednocilindarski agregat zapremine 125 kubika, s ubrizgavanjem goriva, niskom potrošnjom goriva, jednostavnim twist and go ubrzanjem. Ne treba ni pominjati da agregat ispunjava Euro4 emisione standarde.

Skuter je dobio sistem kontrole proklizavanja kakav smo do sada viđali na većim X-MAX modelima, dok je ABS u standardnoj ponudi. Pomenućemo i teleskopske viljuške, kakve se češće viđaju na motociklima, što se krajnji rezultat ima poboljšanu stabilnost.

Model za 2018. donosi više i kada se radi u funkcionalnosti. Skladišni prostor ispod sedišta je veći i u njega se mogu smestiti dve full-face kacige. Tu su Smart Key sistem paljenja, podesive ručice i podesivo vetrobransko staklo, utičnica od 12V, kao i digitalna instrument tabla sa centralnim LCD ekranom.

Novi X-MAX ne samo što je praktičan, već je i izuzetno atraktivan za gledati. Novi dualni LED farovi i zadnja svetla su pozajmljeni s drugih članova MAX skuter porodice. U prodaji će se naći od jeseni, a ponudu boja će činiti svetlo siva, tamno siva, crvena i plava.

Izvor: Moto-berza.comčitanja : 408Komentari

Nece biti jeftin. Inace je odlican. Lepo izgleda.

Autor NR 14 Sep 2017, 09:52