home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Suzuki će novi SV659X predstaviti na sajmu motocikala u Tokiju, koji počinje 27. oktobra - godinu dana nakon što je dvotočkaš prvi put ugledao svetlost dana kao SV650 Rally koncept.

Originalni koncept je zasovan na reli automobilima iz sedamdesetih godina prošlog veka i donosi velika prednja svetla koja upravo podsećaju na ona koje su ti četvorotočkaši koristili tokom noćnih trka.

Kao što je to slučaj s konceptima i njihovim proizvodnim varijantama, Suzuki će u Tokiju predstaviti znatno manje radikalniji model. Retro svetla sa studije su zamenjena mnogo manjim jedinicama, a nema ni Yoshimura izduvnog sistema.

Kako navode u kompaniji, SV650X je evolucija konceptnog modela i na pravi način pokazuje prelaz iz konceptne u proizvodnu verziju. Konačni planovi vezani za serijsku proizvodnju nisu poznati u ovom trenutku, a iz Suzukija poručuju da će prvo sačekati reakciju tržišta.

Dakle, javnost će biti ta koja će odlučiti proizvodnu budućnost SV650X. Da li biste voleli da vidite ovaj model u najbližem Suzuki salonu?

Izvor: Moto-berza.com

Foto: Suzukičitanja : 212Komentari