home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

BMW Srbija je za sam početak jeseni pripremio specijalne pogodnosti prilikom kupovine BMW motocikala R1200GS i R1200GS Adventure

Ponuda se odnosi na motocikle koji se nalaze na lageru i dostupni su za isporuku odmah, a akcijska ponuda traje do 15. oktobra 2017. godine. Uz posebne finansijske uslove, sa kamatnom stopom od 1,99%, kupce prati i benefit od 1 godine kasko osiguranja i komplet od 3 BMW kofera uračunatih u akcijsku ponudu, koji će upotpuniti uživanje prilikom dužih putovanja.

BMW R 1200GS, ikona među enduro motociklima, pokazao se kao veran saputnik na svakoj moto avanturi, još od 1980. godine kada je definisao svoj segment u svetu motocikala. U saradnji sa BMW Financial Services i programom za finansiranje motocikala 3asy Ride za ovaj model obezbeđena je fiksna kamata od 1,99% i mesečna rata od 199€ na period finansiranja od 36 meseci.

BMW R 1200GS Adventure predstavlja pravi izbor za vozače koji žele da iskažu svoju nadmoć na putu, ali i da uživaju u vožnji u isto vreme. Za ovaj model 3asy Ride ponuda nudi fiksnu kamatu od 1,99%, za period finansiranja od 36 meseci sa mesečnom ratom od 220€.

Svim kupcima BMW motocikala dostupan je poseban program finansiranja 3asy Ride, koji je osmišljen da olakša kupovinu tako da klijenti mogu uvek voziti neki novi model. Srbija se nalazi u odabranom društvu od dvadeset zemalja u svetu koje u ponudi finansiranja imaju 3asy Ride program i to u saradnji sa BMW Financial Services. Program 3asy Ride pruža mogućnost da posle tri godine vožnje kupci izaberu jednu od tri opcije: mogu da otkupe svoj motocikl, vrate ga i izaberu novi ili nastave otplatu preostale vrednosti motocikla.

Ovi jedinstveni uslovi finansiranja omogućavaju BMW Motorrad klijentima da uz jednom dato učešće u finansiranju svake tri godine zamene motocikl za novi kao i da ga kasko osiguraju.

Nijedan drugi motocikl ne može uskočiti u avanturu pouzdano kao što to mogu BMW GS i GS Adventure modeli. Bez obzira na vremenske prilike, vožnja predstavlja uživanje tokom koje mnogi vozači imaju priliku da dožive nezaboravne priče.

PR saopštenječitanja : 361Komentari