home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
RGNT No. 1

Ne manjka ni kompanija ni modela na struju, na kojima se trenutno radi, a imamo čak i jedan u masovnoj proizvodnji, LiveWire motocikl kompanije Harley-Davidson.

I većina tih mašina izgleda futuristički, a veoma mali broj proizvođača se odlučio da inspiraciju za svoje kreacije potraži u prošlosti.

Švedska kompanija RGNT Motorcycles se upravo na takav potez odlučila, pa njihov projekat, nazvan No. 1, donosi pregršt retro vibracija.

RGNT No. 1

No. 1 možda nije na vrhu lanca ishrane u svom segmentu, ali nije nikakva dečija igračka. Može da se pohvali autonomijom od 145 km, kao i maksimalnom brzinom od 125 km/h.

RGNT No. 1 je već sad trebalo da bude dostupan kupcima, ali je globalna pandemija virusa korona malo usporila celokupan razvojni proces. Prema najnovijim informacijama, biće lansiran u avgustu, a već sada se može naručiti.

Svi zainteresovani za ovaj električni motocikl ga mogu naručiti na zvaničnom sajtu švedske kompanije, uz plaćeni depozit od 150 evra, što je samo delić njegove cene, koja iznosi 10.000 evra.

Kod ove stavke se „zaglavi“ veliki broj proizvođača električnih motocikala. U slučaju No. 1 imamo još vremena, tako da postoji velika mogućnost da se na vreme nađe na drumu.

Izvor: Moto-berza.comčitanja : 223Komentari