home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
MV Brutale 1000 RR

MV Agusta je predstavila novi Brutale 1000 RR, najavivši ga kao mašinu koja predstavlja svršenu ravnotežu stila, tehničkih komponenti i dinamičkog razvoja.

Prethodna izdanja ovog modela su imala ograničene serije, poput Serie Oro namenjene onima s dubljim džepom, novi Brutale 1000 RR bi trebalo da bude pristupačniji masama.

MV Brutale 1000 RR

Dizajnerski tim je vredno radio na izgledu koji će ne samo biti izuzetno atraktivan, već i koji neće izgubiti na aktuelnosti u godinama koje dolaze. To je naročito vidljivo kada je u pitanju novi LED far. U svakom pogledu, Brutale 1000 RR je izuzetna mašina.

MV Brutale 1000 RR

Motocikl donosi istu DNK kao i Serie Oro verzija, mada su neki delovi zamenjeni kako bi od nje bio jeftiniji. Uprkos tim izmenama, Brutale 1000RR je i dalje prilično lak, sa „suvom“ težinom od 186 kilograma.

MV Brutale 1000 RR

Najnoviji redni četvorocilindarski agregat italijanskog brenda, zapremine 998 kubika, donosi 208 KS na 13.450 o/min i 116,5 Nm maksimalnog obrtnog momenta. Pričajte šta hoćete, ali to su zaista fantastične brojke za jedan „nejked“. Maksimalna brzina ide preko 300 km/h!

Evo šta nas još očekuje na njemu:

Druga generacija 5-inčnog TFT ekrana u boji

Arrow izduvni sistem

EM2.0 elektronski sistem upravljanja motorom

Kontrola paljenja

Elektronski EAS 2.1 prenos

Öhlins Nix EC viljuška (Öhlins TTX zadnji amortizer)

Brembo Stylema kočnice + ABS Bosch 9 Plus sistem sa trkačkim modom

Izvor: Moto-berza.comčitanja : 314Komentari