home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Benda LF-01

Osamnaesti međunarodni CIMA sajam motocikala u Kini je uveliko u toku, a veliki broj kineskih proizvođača je izložio svoje modele.

Već smo pisali o novom dvotočkašu kompanije CFMOTO, najsnažnijem Kinezu ikada napravljenom.

Jedan od brendova koji je privukao dosta pažnje je Benda, koja je predstavila novi konceptni kruzer, nimalo kreativno nazvan Benda LF-01 koncept.

Benda LF-01

Patentni LF-01 već duže vreme cirkulišu internetom, ali za CIMA sajam, Benda je napravil korak dalje, dodavši atraktivnu boju i grafički dizajn digitalnim renderima. Osim toga, eksterijer izgleda slično prethodnom BD700 dizajnu, koji opet, dosta podseća na snažni krzer model kompanije Ducati, Diavel.

Benda LF-01

Bez obzira na sve, LF-01 koncept donosi odličan "vajb". Pokreće ga redni četvorocilindarski agregat zapremine 680 kubika, koji donosi 97 KS na 12.000 o/min.

Uz masivnu, 18-inčnu felnu i 310/35R pneumatik, Benda LF-01 koncept je veliki dvotočkaš od 215 kilograma.

Poglede će definitivno privući novi far, koji ima dve funkcije. Osim toga što osvetljava put vozaču, služi i kao usisnik. Nažalost, informacije o ovoj studiji su šture, ali ono što znamo nam se izuzetno dopada. Da li će se ikada naći u serijskoj proizvodnji je pitanje na koje će vreme dati odgovor. Potencijala ima, a uz pravu cenu bi mogao dobro da se pozicionira na određenim tržištima.

Izvor: Moto-berza.comčitanja : 314Komentari