home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
BMW R18 First Edition

BMW voli prerađene motocikle, toliko da su dozvolili radionici Kingston Custom da sredi R18 First Edition model. Rezultat će vam se dopasti.

Vredne ruke Dirka Elerkinga su inspiraciju našle u klasičnim BMW 328 roudsterima iz tridesetih godina prošlog veka. Upravo je zbog toga finalna kreacija dobila ime Spirit of Passion (tj. “duh strasti”). Novi izgled bavarske mašine nas je opčinio, a malo ko će ostati ravnodušan.

BMW R18 First Edition

Prednji oklop je prava atrakcija, namenski oblikovan da sakrije prirodne linije velikog “boksera”. Rezultat je stil koji izgleda kao saliven za ovaj motocikl.

S mehaničke strane, R18 je većim delom netaknut. Tu je agregat zapremine 1.802 kubika sa 92 KS. Tehnički detalji su isti kao na fabričkom modelu.

BMW R18 First Edition

Čak je i originalni ram u potpunosti nepromenjen. Jedino je promenjen izduvni sistem, a Kingston Custom je izabrao onaj sa bočno-postavljenom cevi.

Radi se o ograničenoj seriji od 18 primeraka, koji će nesumnjivo privući pažnju zbog svog atraktivnog dizajna. Oba točka su gotovo u potpunosti skrivena ispod oklopa, uz potpunu funkcionalnost.

Vizuelno, prednje svetlo je ugrađeno u oklop, dok je zadnje postavljeno na svojevrsni “rep”, koji izlazi iz oklopa zadnjeg točka. Uz fantastične detalje završnog rada, imamo delimično reoblikovane ručice radi bolje geometrije. Sve u svemu, novi izgled savršeno odgovara R18.

Izvor: Moto-berza.comčitanja : 321Komentari