home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Harley-Davidson Low Rider ST

Harley-Davidson je ozbiljno krenuo u novoj godini, novom ST linijom za 2022, koja uključuje novi Low Rider ST.

Harley-Davidson Low Rider ST

Uprkos tome što deli nacrt s novim izdanjem LoW Rider S modela, uključujući Softail šasiju i povezane komponente, Low Rider ST ima drugačiji oklop i prtljažnik.

Harley-Davidson Low Rider ST

Tri ST modela (uključujući Street Glide ST i Road Glide ST) takođe su postali prvi masovno proizvedeni Harley motocikl koji je usvojio Milwaukee-Eight v-tvin agregat, ranije rezervisan za vodeću CVO liniju.

Pored toga, ST linija u izdanju za 2022. nudi samo jednosed. Da bi osigurao uzbudljivo iskustvo vožnje, ST je takođe dobio duže zadnje amortizere za bolje performanse u krivinama.

Low Rider ST je zasnovan na poprilično ažuriranom Low Rider S, dok Milwaukee-Eight agregat razvija 103 KS na 4.750 o/min i 170 Nm maksimalnog obrtnog momenta na 3.500 o/min.

Uprkos većem motoru, Low Rider S je težak koliko i njegov prethodnik, dok je ST verzija teška 327 kilograma.

Kako navodi američki proizvođač, Low Rider S i ST takođe dobijaju duže zadnje amortizere koji omogućavaju bolje ponašanje u krivinama u poređenju sa svojim prethodnicima. Bez obzira na to, ST se razlikuje po dodatnim bočnim koferima preuzetih od Sport Glide modela.

S druge strane, novi oklop je inspirisan FXRT modelom iz osamdesetih godina prošlog veka, koji je i sam pratio isti stil s Nova V-4 prototipa, razvijenog deceniju pre. Međutim, dok je vazdušni kanal sa strane farova na Nova dovodio vazduh do hladnjaka ispod sedišta, onaj na Low Rider ST je dizajniran da potpomogne protok vazduha oko vozača.

Harley-Davidson je takođe instrument tablu na Low Rider, a novo rešenje kombinuje analogni tahometar sa digitalnim brzinomerom.

S druge strane, Harley je liniji dodao Street Glide ST i Road Glide ST modele, uz već lansirane Street Glide i Street Glide Special i Road Glide and Road Glide Special mašine.

Izvor: Moto-berza.comčitanja : 510Komentari