home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Triumph i Bajaj

Već duže vreme kruže brojni napisi o saradnji kompanija Triumph i Bajaj, a iako je već u naznakama obelodanjen model na kojem rade, obe strane još uvek nisu otkrile datum lansiranja.

Međutim, ako je verovati nedavnim inforamcijama, partnerstvo između britanskog i indijskog proizvođača će svoj prvi model lansirati naredne godine.

Motocikl o kojem pričamo bi trebalo da bude pozicioniran u premijum klasi (doduše kao osnovni model), koja je u ovom trenutku izuzetno tražena kako u Indiji, tako i širom Azije i Evrope.

Iako nema nikakvih informacija o kubikaži predstojećeg motocikla, velika je verovatnoća da će ona biti između 200 i 250 kubika.

Sad dolazimo do glavne stavke. Ako je lansiranje novog modela zaista zakazano za 2023. godinu, debitantska mašina bi mogla da se pojavi na EICMA sajmu u Milanu, na jesen.

Motocikl će možda nositi oznaku britanskog proizvođača, ali će se praviti u pogonu kompanije Bajaj, u indijskom Čakanu. Upravo će ta činjenica uticati na cenu ovog motocikla i osigurati njegovu konkurentnost i dobru prodaju.

Izvor: Moto-berza.comčitanja : 196Komentari