home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

 (Dalje)
 (Dalje)

Yamaha Tricity

6 Nov 2013 - 07:30 Motociklizam Link

Već nekoliko godina Yamaha se igra idejom o skuteru sa tri točka. Ta igra je konačno urodila plodom. On je model Tricity koji je došao na sajam motocikala u Milanu.

 (Dalje)

Caterham je danas na međunarodnom sajmu motocikala u Milanu promovisao svoju motociklističku filijalu i odmah predstavio tri modela.

 (Dalje)


 (Dalje)

Možda to njegov izgled baš i ne otkriva, ali Monster 1200 koji je Ducati pripremio za sajam u Milanu je potpuno novi dvotočkaš. Pogledajte samo njegov okvir i sve će vam biti jasno, a onda ne moramo ni da pominjemo novi dvocilindraš koji ga pokreće.

 (Dalje)

Još jedna od niza premijera koje nas očekuju jesu novi Harley-Davidson motocikli - novi Street 500 i Street 750. Malo je reći da su novi Street 500 i Street 750 najvažniji modeli koje je Harley ikada izbacio, jer upravo od njih zavisi širenje brenda na tržišta koja Harley još nije osvojio.

 (Dalje)

Nekoliko dana nas deli od otvaranja salona dvotočkaša u Milanu. Ovo je vreme kada na videlo izlazi najviše informacija o novitetima koji će tamo biti otkriveni. Jedan od njih je nova Honda CBR300R koju smo prvi put videli pre dve nedelje. Tada su objavljene prve dve slike kojima sada možemo da dodamo i par tehničkih podataka.

 (Dalje)

Svi italijanski proizvođači dvotočkaša jednostavno moraju da budu u najjačem sastavu na predstojećem domaćem salonu dvotočkaša. Među njima je i Benelli koji je za 71. izdanje EICMA salona pripremio pregršt noviteta. Dok su većina skuteri i to oni sa elektromotorima, tu su i dva ozbiljnija dvotočkaša u Touring i naked verziji.

 (Dalje)

Uz električni koncept Extrigger, Suzuki će na sajmu u Tokiju pokazati još jednu studiju pod nazivom Recursion. Iza tog imena se krije dvotočkaš čiji je motor pojačan turbinom. Redni dvocilindraš zapremine 588 ccm zahvaljujući turbu na zadnji točak šalje 100KS i 100 Nm obrtnog momenta.

 (Dalje)

Uz nekoliko koncept automobila, Suzuki će na na ovogodišnjem Tokio Motor Show-u izložiti i dve studije dvotočkaša. Jedna od njih je koncept Extrigger kojim Japanci najavljuju dolazak malog dvotočkaša sličnog Hondi Grom.

 (Dalje)

KTM RC390

30 Okt 2013 - 20:40 Motociklizam Link

Nakon što su nam prošle nedelje servirane prve fotografije KTM-ovih noviteta, danas pred sobom imamo kompletne podatke o najsnažnijem primerku RC390. Oni nisu došli direktno iz Mattighofena već ih je prerano objavio kanadski ogranak brenda koji ih je nakon uočenog propusta privremeno uklonio sa svoje stranice.

 (Dalje)