home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA

Sa prvim danom Intermota počele su da stižu i informacije o premijerama koje se tamo održavaju. Jedan od dvotočkaša koji je predstavljen je novi BMW S1000RR koji uz doterani izgled donosi i više konja.

 (Dalje)Moto Guzzi je objavio slike i pojedinosti druge generacije svog retro modela V7 koji će zvanično biti predstavljen javnosti na sajmu Intermot u Kelnu.

 (Dalje)

Oni koje zanimaju i automobili i skuteri, odnosno motocikli znaju da je VW Grupa kupila proizvođača motocikala Ducati koji je pripojen marki Audi. Ipak, ukrupnjavanje na globalnom nivou i širenjem na što veći broj različitih izvora zarade širi se i na druge proizvođače automobila, koji žele da kupe velike proizvođače dvotočkaša, skutera i motocikala.

 (Dalje)

Matchless Model X

16 Sep 2014 - 07:30 Motociklizam Link

Matchless je britanski brend koji je osnovan 1899. godine, a život je (privremeno) okončao 1966. godine. Zašto privremeno? Na EICMA sajmu u novembru posetioci će naime moći da vide Matchless Model X.

 (Dalje)

Četiri godine nakon izlaska na tržište, Honda VFR800X Crossrunner je vizuelno i tehnički doterana. Tako na Intermot dolazi neki novi VFR800X koji ne samo da donosi novi atraktivniji izgled, već i više snage iz svog V4 agregata.

 (Dalje)

Peugeot Tweet

28 Avg 2014 - 17:34 Motociklizam Link

Iz Peugeot game skutera, još jedan model se izdvojio svojim elegantnim linijama i dobrom ergonomijom, u pitanju je model Tweet. Zašto je to tako vidi se na prvi pogled, ali pored atraktivnog izgleda, ovaj skuter ima da ponudi i mnogo više.

 (Dalje)

Dan Honda motocikala

25 Avg 2014 - 17:17 Motociklizam Link

"Hondina Motovacija 2014“ će biti održana 30. avgusta od 10-17 časova u Omladinskih brigada 33a na Novom Beogradu.

 (Dalje)

Samo 25 srećnika u Velikoj Britaniji imaće priliku da sednu za upravljač specijalne serije Suzukija GSX-R1000 koji izgleda (skoro) identično kao aktuelna Suzukijeva World Superbike mašina.

 (Dalje)

Masom od 177 kg i snagom od 200KS limitirana verzija Ducati 1199 Superleggere je ultimativna komercijalna trkačka mašina na dva točka. Upoznajte Mr. Helmutovu doradu Yamahe FZ1 iz pakla, pored koje italijanska egzotika deluje kao umiljata mala maca

 (Dalje)

Ovo je prva zvanična fotografija KTM-a 1290 Super Adventure koju je brend iz Mattighofena objavio. Nju na žalost ne prate i tehnički podaci ovog motocikla jer njih KTM planira da otkrije na Intermotu.

 (Dalje)

KTM 390 Adventure

20 Avg 2014 - 15:23 Motociklizam Link

Ako je verovati informacijama koje dolaze iz Indije uskoro ćemo videti još jedan novi primerak u KTM-ovoj gami. Ovde nije reč o ranije viđenom 1290 Super Adventure, već o malenom 390 Adventure koji bi trebalo da se bazira na dobro poznatom modelu 390 Duke.

 (Dalje)

Da se na tržištu može naći skuter koji objedinjuje udobnost, atraktivnost, kvalitet i povoljnost potvrđuje ponuda Alta&Verano Motorsa sa modelom Peugeot Kisbee. Ovaj skuter ispunjava sve zahteve gradskih vozača, udoban je i okretan, a svojim dizajnom privlači pažnju na svakom kilometru.

 (Dalje)

Prošle zime Confederate Motorcycles je najavio dolazak modela C2 P-51 Fighter. I dok mi još uvek čekamo da taj dvotočkaš ugleda svetlost dana, ovaj brend je predstavio drugo Terblancheovo delo X132 Hellcat Speedster. Novi Hellcat je zasnovan na poznatoj arhitekturi koju je doterao jedan od najpriznatijih dizajnera dvotočkaša današnjice.

 (Dalje)

KTM RC125

18 Avg 2014 - 21:20 Motociklizam Link

Posle velikog uspeha koji je doživeo Duke 125, bilo je pitanje vremena kada će KTM predstaviti i supersportski RC u ovom segmentu. Nova poslastica za mlade vozače će od narednog meseca biti dostupna u Austriji a mesec dana kasnije i na ostalim evropskim tržištima.

 (Dalje)

Suzuki Gixxer

16 Avg 2014 - 09:30 Motociklizam Link

Brendu iz Hamamatsua hronično fale novi modeli. U Evropi je to itekako izraženo jer sve što smo poslednjih godina mogli videti na Starom kontinentu bili su reciklirani motocikli. Japanci su konačno pokrenuli stvari i uskoro bi trebalo da vidimo novi naked GSX-S1000, a ne bi bilo na odmet da do ovih prostora dođe i neki motocikl koji je rezervisan za Aziju i Indiju. Jedan takav je ove nedelje predstavljen u Mumbaiju, a reč je o nakedu male zapremine koji nosi naziv Gixxer.

 (Dalje)