home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA

Honda CBR500

12 Nov 2012 - 14:30 Motociklizam Link

To što nam se četvrtak još uvek čini daleko ne znači da tako misle i moto brendovi koji će tada u Milanu pokušati da pokažu svoje najbolje lice. Iako nema toliko noviteta kao italijanski brendovi, Honda je u Italiji uvek dobro pozicionirana, pa je tako njen izložbeni prostor na EICMA salonu među onima koji se prostiru na najviše kvadratnih metara. Tako će verovatno biti i ove godine kada će japanski brend tamo promovisati tri noviteta zasnovana oko motora zapremine 469 ccm.

 (Dalje)Vespa 946

11 Nov 2012 - 10:15 Motociklizam Link

Prošlog novembra Piaggio je u Milanu predstavio koncept Quarantasei, viziju skutera koja je spojio sadašnjost i budućnost. Tada predstavljena “46-ica” je za godinu dana prerasla u model Vespa 946 koji svojim imenom aludira na godinu kada je ovaj brend u prodaju pustio svoj prvi dvotočkaš.

 (Dalje)

Aprilia je dobro iskoristila ovih pola godine koliko je prošlo od predstavljanja koncept varijante polivalentnog motocikla CapoNord i njegove skorašnje premijere u Milanu sledeće nedelje. Ti meseci su iskorišćeni za dodatno poliranje izgleda križanca između Dorsodura i superbike motocikla RSV4.

 (Dalje)

Ducati 1199 Panigale tehnološki je najnapredniji motocikl današnjice. Novim verzijama svojih superbike dvotočkaša nedavno su pokušali da ga dostignu Aprilia i BMW, ali RSV4 Factory i S 1000 RR HP4 ipak vizuelno trenutno ne mogu da mu pariraju.

 (Dalje)

Nemački Horex se možda već dve godine pojavljuje na raznim salonima dvotočkaša i zauzima solidan medijski prostor, ali ovaj brend još uvek nije počeo da proizvodi svoj povratnički motocikl VR6 Roadster.

 (Dalje)

Brend iz Hamamatsua je u Nemačku došao bez pravih noviteta. Ono što je Suzuki izložio na Intermotu može se nazvati ziheraškom postavom budući da osim jednog koncepta tamo nema novih modela, već samo osveženi pripadnici postojeće game. Jedan od njih je Burgman 650 koji je vizuelno i tehnički osvežen uoči nove sezone.

 (Dalje)

Sastavni deo svakog salona dvotočkaša uz nove primerke motocikala svakako su i koncepti. Pomoću njih moto brendovi najavljuju šta nas očekuje u bliskoj budućnosti, a jedan takav koncept na ovogodišnji Intermot je dovezao i Suzuki.

 (Dalje)

Yamaha je za ovogodišnje izdanje Intermota pripremila i studiju Moto Cage-Six zasnovanu na modelu XJ6.

 (Dalje)

Kako uzeti nešto tako dobro i napraviti još boljim: osim ABS sistema koji je sada standard kod svih BMW motocikala, te opcionih ESA i ASC sistema, novi BMW 700 GS takođe dolazi sa impresivno visokim nivoom komfora.

 (Dalje)

Ovo je priča o Bimoti, italijanskoj kompaniji koja je pokazaka Japancima kako se prave najkvalitetniji ramovi i uticala na buduće generacije motora.

 (Dalje)

U prvom od niza tekstova koji će biti objavljeni na našem i vašem blogu o istorijatima velikih i onih ne toliko velikih u auto-moto svetu, kao i o pojedincima čija su imena zaslužila mesto u istoriji, pisaću vam kako je jedan mehaničar svoje prezime smestio među velikane vredne poštovanja.

 (Dalje)

Peugeot će sledeće nedelje na Salonu automobila izložiti i Onyx Scooter Concept, trocikl koji se odlikuje istom kombinacijom boja (kombinacija mat crne i boje bakra) kao i Peugeotov Onyx koncept hibridnog sportskog automobila.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 ... 164 165 166