home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Nakon što je Honda u februaru ove godine (na sajmu automobila u Čikagu) održala svetsku premijeru SUV-a Pilot modelske godine 2016, ovaj japanski proizvođač je novi Pilot sada predstavio i u verziji za rusko tržište.

Honda navodi da ovo vozilo sa 7 sedišta u svaj segment donosi nove tehnologije, unapređenu bezbednost, najveću ekonomičnost u klasi, kao i povećanu varijabilnost.

Vozilo u odnosu na prethodnika naravno odlikuju drugačiji eksterijer i moderniji enterijer sa kvalitetnijim materijalima, velikim ekranom osetljivim na dodir i infotainment sistem. U opremi će se između ostalog naći i prednja sedišta sa ventilacijom, grejanje sedišta i u drugom redu, volan sa grejanjem, 8-inčni ekran osetljiv na dodir, zadnji entertainment sistem...

Honda takođe navodi da je 2016 Pilot za 136 kg lakši od starog modela, dok se za pogon brine V6 benzinac.

Dok ranije promovisana verzija za SAD ima 3,5 litarski V6 motor sa 280KS, Rusi će novi Pilot moći da nabave sa 3,0 litarskim V6 agregatom sa 249KS, u paru sa šestostepenim automatikom (ubrzanje do 100 km/h traje 9,1 sekundu), kao i sa izborom između tri paketa opreme: Lifestyle, Executive i Premium.

Ivan Mitić – Autoblog.rsčitanja : 1048Komentari

Napokon kod Honde jedno lepo i bezbedno bočno staklo izmedju C i D stuba, sa minimalnim mrtvim uglom. Ono na CRV-u je možda nekome "dizajnersko", ali veličina mrtvog ugla koji pravi je "grobarska".

Autor moron 30 Okt 2015, 13:20