home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Iako je model Pagani Huayra Roadster koji treba da stigne na tržište dobio svu pažnju medija u poslednje vreme, originalni Huayra kupe i dalje ostaje izuzetno poželjan i definitivno jedno od najizazovnijih vozila u industriji hiperautomobila.

U totalu, kreirano je samo sto jedinica modela Huayra sa tvrdim krovom i mnogi od njih su u vlasništvu naočitih kupaca sa velikim automobilskim kolekcijama u posedu. Nedavno je jedan polovni model Huayara stigao na tržište polovnih automobila i nalazi se na prodaji u japanskoj kući Bingo Sports.

Ovaj posebni Pagani Huayra je primerak iz 2013. godine i bio je 16. jedinica koja je napravljena, a tek prva koja je izvezena u zemlju izlazećeg sunca. Na odometru automobila stoji samo 2.825 pređenih kilometara, od momenta kada je kupljen od strane kompanije Bingo Sports do prodavanja istom predstavništvu.

Pošto je ovaj model raniji primerak, on nije opremljen impresivnim Sonus Faber audio sistemom koji je predstavljen u automobilima kasnije tokom njegovog tržišnog uspeha. Nevezano sa tim, automobil je nedavno opremljen Pacchetto Tempesta paketom nove aerodinamične opreme, neobičnim crnim točkovima i brojnim modifikacijama vešanja.

Cena nije izneta javno, ali niko ne očekuje da će ovaj automobil biti prodat za manje od dva miliona dolara.

Izvor: Autoexclusive.rsčitanja : 434Komentari