home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Početna cena druge generacije Opelovog automobila D segmenta u Nemačkoj iznosi 25.940 evra.

Ubrzo nakon predstavljanja i karavanske verzije Insignije druge generacije (Sports Tourer), koja se priključila modelu Insignia Grand Sport, nemačka filijala General Motorsa objavila je početne cene automobila na domaćem tržištu, od koga u Opelu očekuju mnogo.

Za osnovni model nove Insignije kupac će morati da izdvoji 25.940 evra, a bazna karavanska verzija će koštati 26.940 evra.

U odnosu na prethodnu generaciju, a zahvaljujući korišćenju lakših materijala, nova Insignija Grand Sport je "smršala" 175 kilograma, a njena karavanska verzija lakša je čak 200 kilograma.

Opel će na početku prodaje kupcima ponuditi nekoliko benzinskih i dizelskih motora, a kao osnovni benzinac u ponudi je novi 1,5 litarski četvorocilindarski turbo motor koji će biti ponuđen u verzijama sa 140 i 166KS.

Trenutno najsnažniji benzinac u ponudi je dvolitarski četvorocilindarski turbo motor koji raspolaže sa 260KS, a nudiće se u kombinaciji sa 8-stepenim automatskim menjačem i pogonom preko obe osovine.

Slabiji dizelski 1,6 litarski četvorocilindarski dizelski motor nudi 110KS, a u ponudi je i dvolitarski četvorocilindarski dizelski motor koji raspolaže sa 170KS.

Izvor: Klix.ba

Foto: arhiva Autoblog.rs / Opelčitanja : 785Komentari

Dve prve probe doduse staticne:

https://www.youtube.com/watch?v=SVvmTtrxh10

https://www.youtube.com/watch?v=yWhC5Z7MYIA

Autor Orlo 18 Feb 2017, 15:15