home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Toyota Land Cruiser Utility

Sa predstavljanjem 2018 Toyota Land Cruiser automobila, svi kupci u Velikoj Britaniji među prvima poseduju mogućnost da uživaju u produženom opsegu, koji dolazi kao ulazni nivo terenske linije japanske kompanije.

Sa stratnom cenom od 32.795 funti, najnoviji terenac dolazi sa sedamnaestoinčnim čeličnim točkovima, krovnim gepekom, prednjim maglenkama, klimom, senzorskim farovima, kontrolom krstarenja, pametnim elektronskim bravama, audio sistemom sa šest zvučnika, bluetooth i USB konekcijama.

Utility opseg ovih modela dostupan je takođe sa stilom karoserije sa troje vrata, a ova varijanta automobila dolazi sa šestostepenim manualnim menjačem kao standard.

Sa druge strane, Active linija dostupna je sa pet ili sedam sedišta u enterijeru, sedamnaestoinčnim aluminijumskim točkovima, zadnjim parking senzorima, klimatskom kontrolom u dve zone, automatskim klima uređajem, kožnim upravljačem i Toyota Touch 2 informativno zabavnim sistemom kompanije. U međuvremenu, serija Icon dodaje Toyota Safety Sense sistem, devetnaestoinčne točkove, kožne presvlake, hlađenje i ventilaciju sedišta. Ostale karakteristike uključuju LED farove, sistem enterijernog osvetljenja, zadnje privatno staklo, brisače sa senzorima za kišu i mnogo toga drugog.

Konačno, čitav opseg dobija i Invincible modele, sa Torsen zadnjim difuzorom na zaključavanje, kinetičko dinamičnim vešanjem, multiterenskim selektorom i monitorom, kontrolom sporog hoda i panoramskim monitorom od 360 stepeni, zajedno sa pogledom ispod vozila. Praćenje mrtvog ugla i upozorenje na saobraćaj sa zadnje strane takođe dolaze kao standard.

2018 Toyota Land Cruiser počinje svoju evropsku kampanju u Velikoj Britaniji, gde je ponuđen sa D-4D dizel jedinicama, zapremine 2,8 litara, dobrim za 177 ks i 450 Nm obrtnog momenta.

Izvor: Autoexclusive.rs

Foto: Toyotačitanja : 604Komentari