home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Ovo je DS 3 Crossback

12 Sep 2018 - 21:09 Noviteti Link
DS 3 Crossback

PSA grupacija je još ranije najavila da će novi model brenda DS Automobiles premijeru imati 13. septembra, ali prve slike su već sada procurele u javnost.

DS 3 Crossback

U pitanju je manji crossover DS 3 Crossback koji će od 4. do 14. oktobra moći da vide i posetioci sajma automobila u Parizu.

DS 3 Crossback

DS 3 Crossback

Dakle, nakon što je na tržištu startovao model DS 7 Crossback, grupacija PSA će uskoro proširiti paletu crossovera brenda DS Automobiles.

DS 3 Crossback

Ovo je oko 425 cm dugački automobil kojim će DS Automobiles između ostalog konkurisati Miniju Countryman i Audiju Q2, pri čemu će DS 3 Crossback koristiti novu CMP platformu.

DS 3 Crossback

DS 3 Crossback će naravno imati viši klirens u odnosu na obični DS 3 hatch, ali 4x4 pogon po svemu sudeći neće biti dostupan ni kao opcija. Od motora između ostalog možemo očekivati benzinski 1.2L, kao i novi dizelski 1.5L.

DS 3 Crossback

Na pomenutom sajmu u Parizu javnosti će biti predstavljena i njegova električna varijanta koja će po nekim ranijim informacijama raspolagati sa 84 kW/114KS, a imaće baterije od 50 kWh.

DS 3 Crossback

Što se unutrašnjosti tiče, pominju se "avangardni dizajn" i "francuski stil", ali pre svega visok kvalitet.

DS 3 Crossback

DS 3 Crossback

Najavljuju se i brojne opcije koje se tiču personalizacije, a po pisanju nemačkog Auto Bilda cene bi trebalo da startuju od oko 19.000 evra.

Ivan Mitić – Autoblog.rs

DS 3 Crossback


čitanja : 901



Komentari