home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

2020 Chevrolet Silverado HD

Chevrolet Silverado HD modelske godine 2020 će zvaničnu promociju imati u februaru 2019. godine, a kako se navodi u fabričkom saopštenju, to će biti najsposobniji i najnapredniji Silverado HD ikada.

"Znamo da su potrebe i prioriteti HD klijenata drugačiji od onih koji koriste male ili srednje kamionete", rekla je Jaclin McKuaid, glavni inženjer za Silverado HD. "Kao takav, napravili smo kamionet prilagođen za njih i koji nudi napredne tehnologije".

2020 Chevrolet Silverado HD

2020 Chevrolet Silverado HD se i spoljašnjim izgledom razlikuje od regularnog Silverada 1500, dok će se prouzvodnja odvijati u Flint fabrici u Mičigenu.

2020 Chevrolet Silverado HD

U vezi izgleda, Brian Izard, glavni dizajner eksterijera za Silverado HD, napominje da su u kompaniji želeli da "vizuelno uhvate snagu i sposobnost kamioneta".

Što se unutrašnjosti tiče, 2020 Silverado HD nudi više prostora za noge u odnosu na Silverado 1500, kao i višu, komfoniju poziciju sedenja.

U gami će se naći dva motora, i to potpuno novi benzinac sa direktnim ubrizgavanjem (uparen sa 6-stepenim menjačem), kao i Duramax Turbo Diesel V8 sa 1233 Nm (u kombinaciji sa novim Allison 10-stepenim menjačem).

2020 Chevrolet Silverado HD će biti dostupan kupcima od sredine 2019. godine, dok će njegova cena biti saopštena naknadno.

Ivan Mitić – Autoblog.rsčitanja : 389Komentari