home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Volkswagen Passat

Volkswagen je u oktobru prošle godine već predstavio novi Passat za Kinu, a dok čekamo da stigne i obnovljeni model za evropsko tržište, pred nama je sada novi Passat za Severnu Ameriku.

U stvari, možda je bolje reći da se ovde radi o redizaniranoj verziji, budući da je Passat modelske godine 2020 za Severnu Ameriku zadržao staru platformu i nije dobio najnoviju MQB arhitekturu.

Volkswagen Passat

Kako bilo, 2020 Passat ima premijeru na sajmu automobila u Detroitu, a u prodaji će se pojaviti krajem leta.

Volkswagen Passat

Volkswagen Passat

Prve zvanične fotografije pokazuju izmenjeni izgled eskterijera (po uzoru na nove modele ove marke, pre svega najnovije Jette), pri čemu se ovde radi o Passatu sa R-Line paketom opreme (što podrazumeva i agresivniji prednji branik, crne retrovizore i okvire stakala, atraktivnije dvobojne točkove, spojler na prtljažniku...).

Volkswagen Passat

Volkswagen Passat

Izmene je pretrepela i unutrašnjost (nova instument tabla, unapređeni infotainment sistem, gloss black detalji...), a deo opreme će između ostalog činiti i sistem automatskog kočenja, adaptivni tempomat i sistem za održavanje vozila u kolovoznoj traci.

U zavisnosti od paketa opreme, točkovi su od 17, 18 ili 19 inča.

Volkswagen Passat

Pod haubom je 2,0 litarski turbo benzinac sa 129 kW/176KS i 280 Nm obrtnog momenta (u paru sa 6-stepenim automatskim menjačem), dok 3,6 litarski VR6 motor sa 283KS i 349 Nm, koji je bio u ponudi kod prošle verzije, ovde neće biti dostupan.

Ivan Mitić – Autoblog.rsčitanja : 911Komentari