home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Mercedes S klasa

Iza naziva Manufaktur krije se Mercedesovo odeljenje za personalizaciju na koje sada mogu da računaju i potencijalni kupci nove S Klase koji su spremni na dodatna izdvajanja.

Mercedes-Benz je mogućnost personalizacije koju "potpisuje" Manufaktur pre dve godine ponudio kupcima nove G Klase, a sličan tretman u međuvremenu je ponuđen i uz modele AMG GT 4-Door Coupé i CLS kojima se sada pridružila i nova S Klasa (i njena još luksuznija Maybach verzija).

Mercedes S klasa

Među zanimljivim opcijama Manufaktur odeljenja za S Klasu je svakako nekoliko boja karoserije koje su odlikovale pojedine modele Mercedesa šezdesetih i osamdesetih godina prošlog veka, pa kupac svoju novu S Klasu može da naruči u boji kojom je Mercedes lakirao čuveni 300 SL Gullwing ili neuništivu prethodnicu E Klase iz legendarne serije W123.

Mercedes S klasa

Mnogo je kombinacija boja i materijala koje se mogu odabrati u luksuzno opremljenoj unutrašnjosti Mercedesove perjanice, a u Manufaktur ponudi i u slučaju kabine nude se retro kombinacije boja kakve su odlikovale S Klase koje su se proizvodile do 2012. godine. Poslednju reč ima kupac.

Po receptu koji u Rolls-Royceu i Bentleyu koriste već godinama, Mercedes-Benz će program personalizacije za najrazmaženije uskoro ponuditi i uz ultraluksuzni SUV Maybach GLS, ali i njegovu elektropokretanu EQS verziju koja na scenu stiže 2023. godine.

Izvor: Klix.ba / Motor1.com

Foto: Mercedesčitanja : 447Komentari