home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
BMW 3 Gran Limousine Iconic Edition

BMW od januara ove godine u Indiji nudi produženu Seriju 3 Gran Limousine, a sada je njenu paletu obogatio i specijalnim izdanjem Iconic Edition.

BMW 3 Gran Limousine je za 12 cm duži od obične "trojke" pa umesto 471 cm ima dužinu od 483 cm (treba pomenuti i da su zadnja vrata nešto duža).

BMW 3 Gran Limousine Iconic Edition

Serija 3 Gran Limousine ima za 11 cm duže međuosovinsko rastojanje u odnosu na regularnu limuzinsku verziju (sada 296 cm), što će najviše osetiti putnici na zadnjim sedištima.

Ovaj Iconic Edition se ističe prednjim "bubrezima" sa osvetljenjem, LED prednjim i zadnjim svetlima, 18-inčnim alu točkvima, Crystal ručicom menjača, Vernasca kožom, trozonskim klima uređajem, ambijentalnim osvetljenjem, 12.3-inčnom digitalnom instrumet tablom, 10.25-inčnim ekranom infotainment sistema, Harman Kardon Surround Sound sistemom sa 16 zvučnika i bežičnim punjenjem.

BMW 3 Gran Limousine Iconic Edition

U ponudi će se inače naći dizel verzija 320d sa 193KS i 400 Nm, kao i benzinska varijanta 330i sa 262KS i 400 Nm (oba sa 8-stepenim automatskim menjačem).

Kupci mogu da biraju između tri boje (Mineral White, Carbon Black i Cashmere Silver), uz Cognac ili Black enterijer, dok cene za ovu specijalnu "trojku" u Indiji kreću od 71.380 američkih dolara.

Ivan Mitić – Autoblog.rsčitanja : 546Komentari