home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Shadow 900 Stealth Green Signature Editio

Brabus Marine odeljenje predstavilo je novi čamac koji bez previše truda može oteti pažnju od najeskluzivnijih superjahti vrednih milione evra koje ga mogu okruživati.

Nazvan Shadow 900 Stealth Green Signature Edition, ovaj supergliser redefiniše luksuznu plovidbu. Kao što je slučaj i sa ostalim Brabus Shadow 900 modelima, Stealth Green Signature Edition napajaju dva Marcury Marine 450R četvorocilindrična trkačka V8 motora zapremine 4,6 litara, koji kombinovano stvaraju 900 ks, zbog kojih se ova cifra i u imenu broda.

Shadow 900 Stealth Green Signature Editio

Brod je težak 4.100 kilograma i u svojoj najosnovnijoj formi može razviti više od 60 čvorova, što je više nego dovoljno kako bi se uživalo u vetru u kosi. Zadivljujućem izgledu Shadow 900 glisera doprinosi njegova Stealt Green boja kojoj savršeno komplementiraju Signature Style grafike nemačke kompanije, različiti akcenti od ugljeničnih vlakana i mat crni detalji.

Shadow 900 Stealth Green Signature Editio

U kabini novog Brabus broda moguće je naći obilje karakteristika, od kojih se sve nalaze vozaču na dohvat ruke. Ova oprema uključuje sistem sa par displeja visoke rezolucije sa ažuriranim Brabus UI, G-shok monitoringom, navigacionim kontrolama, upravljanjem motorom, informativno-zabavnim sistemom i pristupom brojnim sistemima asistencije.

Shadow 900 Stealth Green Signature Editio

Extended Navigation sistem takođe je dostupan i dodaje dva devetoinčna ekrana, 4G mobilni WiFi ruter, VHF jedinicu sa AIS resiverom, Halo20+ radar, petoinčni ekran osetljiv na dodir za prerdnji deo segmenta za sedenje.

Iako Brabus reklamira svoj novi Shadow 900 kao motorni čamac, on ipak omogućuje višednevna putovanja zahvaljujući king sajz dušecima koji se nalaze ispod palube. On takođe uključuje i bežični punjač za telefone, integrisani električni toalet, sistem sa svežom vodom i zaklon od sunca. Brojni opcioni dodaci su takođe dostupni, uključujući mokri bar paket, plinsku kuhinjsku ploču, nove delove od ugljeničnih vlakana, klima uređaj i krovne nosače.

Kompanija Brabus će prodavati svoje Shadow 900 Stealth Green Signature Edition modele u Spyder, Sun-Top i XC Cross Cabin izdanjima.

Izvor: Autoexclusive.rs

Foto: Brabusčitanja : 533Komentari