home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Nakon što je krajem avgusta Chrysler LLC pustio u opticaj prvu zvaničnu fotografiju Dodge Chargera modelske godine 2011, i to u njegovom policijskom izdanju (Charger Pursuit), evo konačno i prvih oficijelnih slika njegove standardne, civilne verzije.

 (Dalje)Pre početka prodaje potpuno nove generacije Focusa, Ford je na britanskom tržištu lansirano novu specijalnu ediciju još uvek aktuelnog modela.

 (Dalje)

2011 Venturi Fetish

5 Okt 2010 - 08:49 Noviteti Link

Pored modela America, Venturi ove jeseni predstavlja i doteranu verziju već dobro poznatog sportskog elektroautomobila Fetish (lansiran 2004., za dizajn je odgovoran Saša Lakić).

 (Dalje)

Proizvodnja 500.000 Fiat-a 500 je obeležena na nesvakidašnji način. Ljubitelji ovog malog, gradskog i uvek modernog modela, mogli su, logovanjem na sajt www.fiat500.com, da pošalju svoju fotografiju, i izaberu mesto na automobilu na kome žele da se njihova fotografija nalazi!

 (Dalje)

Najjači u Audijevoj TT porodici, model TT RS, od sada može da se dobije i sa sedmostepenim S tronic menjačem sa duplim kvačilom.

 (Dalje)

Kao što je bilo najavljeno još u maju (kada su objavljeni i prvi crteži), nemačka firma Xenatec je napravila Coupe verziju Maybacha 57S.

 (Dalje)

Pre pojave potpuno nove generacije, aktuelni Hondin Civic (u hatchback verziji sa 5 vrata koji se proizvodi u Velikoj Britaniji) je doživeo još jedno osveženje.

 (Dalje)

Hyundai je pripremio novi aerodinamički kit za novi model Avante (Elantra), ali će, bar u početku, ovaj paket biti dostupan samo korejskim kupcima.

 (Dalje)

Škoda je nedavno objavila da je prestala sa proizvodnjom dosadašnje verzije modela Octavia Tour (u stvari prva generacija Octavije koja se pojavila još 1996. godine i koja je i nakon dolaska druge Octavie 2004. ostala u ponudi).

 (Dalje)

Kao što je bilo i najavljeno, Renault je na Salonu u Parizu i zvanično promovisao doteranu Lagunu treće generacije, modelske godine 2011.

 (Dalje)

Kompanija "Iran Kodro", najveći proizvođač kola na Bliskom istoku, predstavila je svoj prvi hibridni automobil, objavili su lokalni mediji, navodeći da će se novo vozilo "samand LX" naći na tržištu u martu.

 (Dalje)

Na Salonu u Parizu Ford pored novog Focusa predstavlja još nekoliko noviteta.

 (Dalje)

Opel/Vokshol otvorio je pariski Sajam automobila (od 2.-17. oktobra) predstavljanjem sportskog koncepta GTC Paris i premijerom nove karavanske verzije Astre, Sports Tourera.

 (Dalje)

Na Salonu automobila u Parizu više proizvođača predstavlja svoja WRC vozila za sledeću sezonu svetskog prvenstva u reliju.

 (Dalje)

Renault je još prošle godine najavio da će koncept Twizy Z.E. (predstavljen u Frankfurtu 2009.) tokom 2011. krenuti u proizvodnju, a na ovogodišnjem Salonu u Parizu predstavljena je i serijska verzija ovog gradskog mališana sa elektropogonom.

 (Dalje)