home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Scion će krajem ovog meseca američkim kupcima ponuditi i specijalno izdanje modela xD – Scion xD Release Series 3.0 modelske godine 2011.

 (Dalje)Krajem ovog meseca na Salonu u Sao Paolu će biti predstavljen novi brazilski sportski automobil Vorax, za koji su zaslužni Fharys Rossin (bivši dizajner u GM-u) i Natalino Bertin Junior (iz Bertin Groupe).

 (Dalje)

Chrysler LLC je pre nekoliko dana objavio prve zvanične slike 2011 Dodge Chargera, ali je ostao dužan za fotografije njegove unutrašnjosti.

 (Dalje)

Meksički sportski auto Mastretta MXT je Evropljanima poznat još od jula 2008. godine, kada je predstavljen na Salonu automobila u Londonu, a od sledeće godine će konačno i početi njegova prodaja na Starom kontinentu.

 (Dalje)

Saab je u čast Erika Carlssona (81) i 50-godišnjice njegove prve pobede na britanskom RAC reliju (sa Saabom 96) napravio posebno izdanje modela 9-3, nazvanog 9-3 Aero Carlsson.

 (Dalje)

"Honda" je danas u Japanu počela da prodaje novi "fit" hibrid, u okviru programa širenja linije "zelenih" automobila, u kojoj se već nalaze modeli "insajt" i CR-Z.

 (Dalje)

Holden će sledeće nedelje na Australian International Motorshow u Sidneju predstaviti model Barina Spark, koji mi u Evropi znamo kao Chevrolet Spark. 

 (Dalje)

Chrysler LLC je prve zvanične fotografije i prve detalje o potpuno novom 2011 Dodge Durangu objavio početkom prošlog meseca, a sada je puštena u opticaj i ova slika njegove unutrašnjosti.

 (Dalje)

Pagani Zonda 750

8 Okt 2010 - 01:30 Noviteti Link

Pagani je pripremio još jedan unikatni primerak svoje Zonde. Posle Zonde Uno i Zonde HH, ovo je Zonda 750 o kojoj za sada nema zvaničnih detalja.

 (Dalje)


Kia je svoj kompaktni sedan Forte (na nekim tržištima kao Kia Cerato) predstavila još tokom 2008., prošle godine je ponudu dopunio i dvovratni Forte Koup, a na poslednjem Salonu automobila u Njujorku premijeru je imao još jedan član porodice ovog modela – hatchback sa 5 vrata.

 (Dalje)

Haima New Family

7 Okt 2010 - 19:30 Noviteti Link

Kineska kompanija Haima je pripremila sedan New Family koji se bazira na modelu Haima3 (nastao u saradnji sa Mazdom).  

 (Dalje)

Volkswagen će sledećeg meseca i zvanično promovisati redizajniranu verziju Eosa, coupe-cabrio modela sa tvrdim sklopivim krovom koji se pojavio pre pet godina.

 (Dalje)

RSC Raptor GT

6 Okt 2010 - 18:21 Noviteti Link

Nemačka firma Rotary Supers Cars (RSC) je najavila svoj novi sportski automobil RSC Raptor GT, kod koga je, uprkos izgledu sličnom Ferrariju 599, glavna zanimljivost ipak njegov motor.

 (Dalje)

Volkswagen Golf Twist

6 Okt 2010 - 17:05 Noviteti Link

Volkswagen je za kupce u Velikoj Britaniji pripremio novu verziju Golfa, nazvanog Twist.

 (Dalje)

General Motors je objavio nove zvanične fotografije serijske verzije Chevrolet Camara u kabriolet izdanju, čija premijera je zakazana za 17. novembar i Salon automobila u Los Anđelesu.

 (Dalje)