home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Porsche je na kineskom tržištu lansirao novu ograničenu seriju modela 911, nazvanog 911 Carrera Cup Asia.

 (Dalje)Mazda Motor Corporation je još ranije najavila da će svetsku premijeru potpuno nove Mazde BT-50 održati na press konferenciji 15. oktobra ove godine, tokom 2010 Australian International Motor Show-a u Sidneju.

 (Dalje)

Sem nove Mazde BT-50, ovogodišnji Australian International Motor Show u Sidneju će biti mesto premijere i Fordove verzije ovog pick-up modela - novog Rangera (od sledeće godine će se proizvoditi u fabrici na Tajlandu, a kasnije i u Argentini i Južnoj Africi).

 (Dalje)

Italijanskim kupcima će još ovog meseca na raspolaganju biti i specijalne verzije Hyundaijevih modela i10 i i20 za čiji izgled je odgovorna modna kuća Fiorucci iz Milana (cene ovih modela će biti saopštene naknadno).

 (Dalje)

2011 Mitsubishi Eclipse

14 Okt 2010 - 08:51 Noviteti Link

Mitusbishi je za američko tržište pripremio blago doteranu verziju modela Eclipse (dostupan kao Coupe i Spyder), modelske godine 2011.

 (Dalje)

O projektu novog ruskog hibridnog automobila (iza koga stoje Mikhail Prokhorov i njegov koncern Onexim) je već bilo reči, a u međuvremenu su Rusi objavili slike dve verzije ovog automobila.

 (Dalje)

Peugeot RCZ Asphalt

13 Okt 2010 - 09:25 Noviteti Link

Francuzi su objavili nekoliko fotografija Peugeota RCZ Asphalt special edition.

 (Dalje)

Ford Transit SportVan

13 Okt 2010 - 08:41 Noviteti Link

Ford će britanskim kupcima krajem ovog meseca ponuditi Transit SportVan koji će biti napravljen u ograničenoj seriji od samo 100 primeraka.

 (Dalje)

Chrysler LLC je posle serije teaser slika konačno objavio zvanične fotografije novog modela prosto nazvanog Chrysler 200 (slika njegove unutrašnjosti međutim još nema), a koji će u četvrtom kvartalu ove godine zameniti Sebring.

 (Dalje)

Mahindra Bolero Attitude

12 Okt 2010 - 13:41 Noviteti Link

Indijska kompanija Mahindra & Mahindra je za desetogodišnjicu preimenovanja modela Armada u Bolero pripremila posebno izdanje ovog modela.

 (Dalje)

2011 Kia Opirus

12 Okt 2010 - 09:05 Noviteti Link

Korejska Kia je za domaće tržište pripremila doteranu verziju limuzine Opirus, modelske godine 2011.

 (Dalje)

Toyota Zelas

12 Okt 2010 - 08:21 Noviteti, Video Link

Toyota je za Santiago Motor Show 2010 pripremila model Zelas, koji u stvari nije ništa drugo nego već dobro poznati Scion tC sa znakom Toyote.

 (Dalje)

Aston Martin je potvrdio da će zvanična prodaja modela Cygnet (u stvari modifikovana Toyota iQ) početi krajem proleća sledeće godine.

 (Dalje)

Indijski Tata Motors je svoj novi crossover Aria zvanično predstavio još početkom ove godine, dok će njegova prodaja u Indiji zvanično startovati 11. oktobra.

 (Dalje)

Sa četiri svetska debija, revolucionarnom električnom tehnologijom te kroz ponosno prikazivanje trkačkih atributa, Chevrolet pravi zazubice na 2010 Sajmu automobila u Parizu.

 (Dalje)