home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Na Salonu u Parizu Ford pored novog Focusa predstavlja još nekoliko noviteta.

 (Dalje)Opel/Vokshol otvorio je pariski Sajam automobila (od 2.-17. oktobra) predstavljanjem sportskog koncepta GTC Paris i premijerom nove karavanske verzije Astre, Sports Tourera.

 (Dalje)

Na Salonu automobila u Parizu više proizvođača predstavlja svoja WRC vozila za sledeću sezonu svetskog prvenstva u reliju.

 (Dalje)

Renault je još prošle godine najavio da će koncept Twizy Z.E. (predstavljen u Frankfurtu 2009.) tokom 2011. krenuti u proizvodnju, a na ovogodišnjem Salonu u Parizu predstavljena je i serijska verzija ovog gradskog mališana sa elektropogonom.

 (Dalje)

General Motors je objavio zvaničnu fotografiju serijske verzije Chevrolet Camara u kabriolet izdanju, čija premijera je zakazana za 17. novembar i Salon automobila u Los Anđelesu.

 (Dalje)

Kao odgovor na Renaultovo osveženje Lagune, Citroen je pripemio doterano izdanje modela C5.

 (Dalje)

Mazda je danas na Salonu automobila u Parizu premijerno predstavila nekoliko noviteta – Mazdu2 fejslift, Mazdu3 i Mazdu5 sa unapređenim dizel-motorima, kao i SKY – novu generaciju motora.

 (Dalje)

Toyotina najvažnija premijera na ovogodišnjem Salonu automobila u Parizu je MPV model iz B segmenta, nazvan Verso-S.

 (Dalje)

Ljudi iz Land Rovera su još ranije najavili da će novi Range Rover Evoque kupcima biti ponuđen i u praktičnijoj verziji sa 5 vrata, a sada je to potvrđeno i ovom prvom zvaničnom fotografijom.

 (Dalje)

Ford je nedavno objavio kraj karijere za dosadašnji Focus ST, ali već na ovogodišnjem Salonu automobila u Parizu pokazuje kako će izgledati njegova nova generacija koja se u prodaji očekuje krajem 2011. godine (po ceni od oko 24.000 funti u Velikoj Britaniji).

 (Dalje)

Jaguar će sa proslavom 75-godišnjice nastaviti i na Salonu automobila u Parizu, i to novim konceptom. I to kakvim. Nazvan je C-X75 a (nezvanično) ima šanse da završi i u serijskoj proizvodnji.

 (Dalje)

Evo konačno i prvih zvaničnih slika Volkswagenovog Passata modelske godine 2011, koji će oficijelnu premijeru doživeti na ovogodišnjem Salonu automobila u Parizu.

 (Dalje)

Jedna od premijera na Salonu automobila u Parizu biće i Venturi America, odnosno moderna interpretacija bagija, i to sa elektropogonom.

 (Dalje)

MG (koji se nalazi u kineskom vlasništvu) je na poslednjem Salonu u Pekingu predstavio studiju MG Zero Concept, koja je najavila serijski model MG3 (na slikama), predviđen za kraj ove godine.

 (Dalje)

Chevrolet je proteklog vikenda brazilskim novinarima i zvanično predstavio pick up Montana modelske godine 2011., koji će se na brazilskom tržištu u prodaji naći tokom oktobra.

 (Dalje)