home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Pošto je krajem oktobra japanskim kupcima već ponudila blago doterani Jazz (u Japanu se zove Fit) i njegovu hibridnu varijantu, Honda je sada objavila da će obnovljeni Jazz i Jazz Hybrid u Evropi biti dostupni od 1. februara sledeće godine.

 (Dalje)Nakon onih procurelih zvaničnih slika, Audi je upravo objavio i fabričko press saopštenje i novi set fotografija nove generacije Audija A6.

 (Dalje)

Obnovljeni Proton Saga

30 Nov 2010 - 22:01 Noviteti Link

Posle nedavne promocije novog modela Inspira, malezijski Proton je na ovogodišnjem 27. Thailand International Motor Expo-u predstavio i redizajniranu verziju svog sedana Saga.

 (Dalje)

Mercedes je ponudu nove generacije modela CLS proširio i verzijama sa 4MATIC pogonom na sva četiri točka.

 (Dalje)

Nakon novog A8, A1 i A7 Sportbacka, na redu je novi A6. Audi će naime u prvoj polovini sledeće godine kupcima ponuditi novu generaciju modela A6, koji će i dalje biti dostupan kao sedan i karavanski Avant.

 (Dalje)

Honda BRIO (+ video)

30 Nov 2010 - 11:31 Noviteti Link

Honda je danas na 27. Thailand International Motor Expo-u predstavila predprodukcijski primerak svog novog gradskog modela BRIO, koji je inače još početkom ove godine na Salonu u Nju Delhiju prikazan kao New Small Concept Car.

 (Dalje)

Subaru je danas u Japanu i zvanično promovisao svoj novi MPV model iz B segmenta nazvan Trezia.

 (Dalje)

General Motors će sledećeg meseca na Guangzhou Salonu automobila i zvanično predstaviti novu generaciju Buickovog MPV modela GL8, namenjenog kineskom tržištu (tamo je od 1999. godine prodato više od 330.000 primeraka njegovog prethodnika). Dok se to ne desi, dostupan je set zvaničnih fotografija i fabrički podaci.

 (Dalje)

Audi TT GT4

28 Nov 2010 - 13:29 Noviteti Link

Audi je u Šangaju pokazao trkački GT4 automobil, napravljen na bazi modela TT.

 (Dalje)

Aston Martin je objavio prve slike svoje najnovije verzije trkačkog modela Vantage GT4 pripremljenog prema specifikacijama za sezonu 2011.

 (Dalje)

Korporacija Kia Motors je na salonu automobila u Los Angelesu premijerno predstavila novu limuzinu Kia Optima u hibridnoj varijanti.

 (Dalje)

Honda je u Maleziji lansirala Concept M ediciju modela Jazz, Civic i Accord koji će tamošnjim kupcima biti ponuđeni u ograničenoj seriji.

 (Dalje)

Kineski Great Wall Motors će na predstojećem Salonu automobila u italijanskoj Bolonji (od 4. do 12. decembra) publici predstaviti više svojih modela, a među njima i gradski automobil Voleex i pick-up vozilo Steed 5 TDI.

 (Dalje)

Dok se čeka na zvaničan početak prodaje (od januara 2011. godine u Južnoj Koreji), Hyundai je objavio prve oficijelne footgrafije nove generacije limuzine Grandeur (na nekim tržištima kao Hyundai Azera).

 (Dalje)

XFR Stratstone Le Mans je novo specijalno izdanje Jaguarove limuzine sa 5,0 litarskim V8 motorom.

 (Dalje)