home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Luxgen7 SUV Sports

27 Dec 2010 - 08:25 Noviteti Link

Tajvanski Luxgen nastavlja da širi svoju ponudu pa je tako ovih dana na Salonu automobila u Tajpeju promovisan i Luxgen7 SUV Sports.

 (Dalje)2011 Suzuki MR Wagon

27 Dec 2010 - 00:31 Noviteti Link

Nakon nedavne promocije modela Solio, Suzuki priprema još jedan novitet za japanske kupce.

 (Dalje)

U ponudi australijskog Forda se nalazi i sportski sedan 2011 FPV Boss 335 GT, za koji je zaslužna Fordova Performance Vehicles divizija (FPV).

 (Dalje)

Fiat je još ranije brazilskim kupcima ponudio atraktivniju, Sporting verziju svog popularnog pick up modela Strada (sa 1.8i 16v motorom i 115 konja), dok je za novu prodajnu sezonu pripremio i jaču verziju koja raspolaže sa 132KS.

 (Dalje)

Hondin hibridni model CR-Z je nedavno proglašen za "Japan Car of the Year" (nagradu je dodelio Japan Car of the Year Executive Committee), a Honda je tim povodom za kupce u Zemlji izlazećeg sunca pripremila i posebno izdanje ovog hibrida.

 (Dalje)

Mazda na Guangzhou Motor Show-u u Kini izlaže i MPV model Mazda8 koji ima tri reda sedišta i mesta za ukupno sedam putnika.

 (Dalje)

2011 Suzuki Solio

24 Dec 2010 - 20:05 Noviteti Link

Suzuki je u Japanu i zvanično predstavio novi Solio modelske godine 2011, koji će kupcima u Zemlji izlazećeg sunca biti dostupan od 7. januara 2011.

 (Dalje)

Kao što je bilo i najavljeno, Kineski Guangzhou Automobile (koji između ostalog sarađuje i sa Fiatom) je na ovogodišnjem Guangzhou Salonu automobila i zvanično javnosti predstavio svoj novi sedan GAC Trumpchi, koji je u formi koncepta promovisan na poslednjem Salonu u Pekingu.

 (Dalje)

Posle prestanka proizvodnje BMW-a M5 / M6 i njihovog V10 motora sa 507 konja, Wiesmann će u svoj model MF5 ugrađivati 4,4 litarski Twin Turbo V8 motor iz BMW-a X5 M / X6 M.

 (Dalje)

Kijin kompaktni model Ceed je prošle godine doživeo svoje prvo veće zatezanje bora, a sada mu se pridružio i restilizovani pro_cee´d, u stvari trovratna verzija modela cee´d.

 (Dalje)

Hyundai je na poslednjem Salonu automobila u Pekingu (u aprilu ove godine) održao svetsku promociju nove generacije modela Verna u sedan varijanti (na drugim tržištima poznat kao Accent), a ove nedelje je na Guangzhou Salonu u Kini predstavio i njegovu hatchback verziju sa 5 vrata.  

 (Dalje)

Aston Martin je tokom ove godine već predstavio više specijalnih edicija svojih modela, a pred sam kraj godine stižu i tri nove verzije modela Aston Martin DB9.

 (Dalje)

Smart na struju

22 Dec 2010 - 20:31 Noviteti Link

Preuzeto sa : www.dw-world.de

Od 1998. godine Smart spada u najpoznatije gradske automobile. Još u prvoj generaciji bilo je test-modela sa električnim motorom. Trend mobilnosti bez emisije štetnih gasova, Smart je nastavio svojim novim modelom.

 (Dalje)

Mercedes je pre nekoliko meseci i zvanično potvrdio da će tokom sledeće godine svoju ponudu proširiti i modelom C klase Coupe, ali će pre toga svetlost dana ugledati i blago doterana C klasa modelske godine 2011 (limuzina i karavan), čija prodaja u Nemačkoj startuje u martu 2011.

 (Dalje)

Toyota je danas u Japanu i zvanično predstavila novu generaciju modela Yarisa koji se na tamošnjem tržištu zove Toyota Vitz.

 (Dalje)