home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Caterham-Lola SP/300.R

13 Jan 2011 - 20:32 Noviteti Link

Caterham je na ovogodišnjem Autosport International Showu u Birmingemu održao prezentaciju svog trkačkog automobila koji je napravljen u saradnji sa firmom Lola.

 (Dalje)Chrysler LLC je na poslednjem Salonu automobila u Los Anđelesu predstavio novi model prosto nazvan Chrysler 200 (zamenjuje Sebring), a u međuvremenu su se pojavile i ove prve zvanične slike njegove kabriolet varijante.

 (Dalje)

Na Salonu automobila u Detroitu je izložen i Li-ion Inizio sa elektropogonom koji od  0 do 60 milja na sat (96 km/h) ubrazva za 3,4 sekunde i postiže maksimalnu brzinu od 273 km/h.  

 (Dalje)

Smart je napravio još jednu specijalnu ediciju modela ForTwo. Ovo je ForTwo Lightshine Edition (bazira se na ForTwo passion coupe modelu) koji će britanskim kupcima biti ponuđen u ograničenoj seriji od samo 86 komada, i to po ceni koja iznosi 11.405 funti.

 (Dalje)

Land Roverova premijera na predstojećem Salonu automobila u Briselu biće novo specijalno izdanje modela Defender.

 (Dalje)

Škoda Fabia Monte Carlo

13 Jan 2011 - 08:58 Noviteti Link

Novo specijalno izdanje Škode Fabije ja nazvano Monte Carlo, bazira se na Fabiji sa Ambiente opremom, a odlikuje se doteranim eksterijerom i enterijerom.

 (Dalje)

Nakon francuskog promotivnog videa, koji se pre vremena prošlog meseca pojavio na Youtube-u, evo i prvih zvaničnih slika nove, treće generacije Mercedesovog modela SLK (oznake R172).

 (Dalje)

Sada sa Start/Stop tehnologijom, Astra 1.3 CDTI ecoFlex pruža još veću efikasnost Opelovog kompaktnog automobila: hečbek verzija sa petoro vrata i sa Start/Stop tehnologijom koja umanjuje emisiju CO2 gasova sa 109 na samo 104 g/km i potrošnju goriva sa 4,1 litra na 3,9 litara na 100 km.

 (Dalje)

Kako bi obeležio 70-godišnjicu Jeepa, Chrysler LLC je lansirao specijlane 70th  Anniversary Edition verzije pet Jeep modela: Compass, Grand Cherokee, Liberty (u Evropi Cherokee), Patriot i Wrangler.

 (Dalje)

Pored modela e6 sa elektropogonom, kineski BYD (Build Your Dreams) je na ovogodišnjem Salonu automobila u Detroitu održao i severnoameričku promociju hibridnog modela S6 DM. 

 (Dalje)

Kineska kompanija BYD opet izlaže na Salonu automobila u Detroitu i istovremeno opet najavljuje skori početak prodaje njihovog elektroautomobila e6 na američkom tržištu.

 (Dalje)

Dugo je trajalo, ali Hyundai je na ovogodišnjem Salonu automobila u Detroitu (2011 NAIAS) konačno održao svetsku premijeru svog novog modela Veloster.

 (Dalje)

Toyota je posle dugo najavljivanja konačno objavila zvanične slike i detalje o kompaktnom minivanu na bazi Priusa, jednostavno nazvanom Prius V. 

 (Dalje)

Druga generacija Fordovog kompaktnog MPV modela C-Max ima svoju severnoameričku premijeru na ovogodišnjem Salonu automobila u Detroitu, gde su prikazene i njegove dve nove verzije: C-Max Hybrid i C-Max Energi. 

 (Dalje)

General Motors je za Salon automobila u Detroitu pripremio američku premijeru novog Chevrolet Avea (predstavljen na poslednjem Salonu u Parizu), koji će međutim na tržištu SAD-a, Kanade i Meksika kupcima biti dostupan pod imenom Sonic.

 (Dalje)